reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehe ciacho my za dlugo sie nie nacieszylismy sniegiem...wczoraj bylo pieknie bialo a dzis szaro,buro i mokro ble...

kawe dopije i musze isc po chleb do sklepu bo nic nie ma...
nie chce mi sie bo musze wejsc do kauflandu i znajac mnie wyjde z niepotrzebnie kupionymi rzeczami ;-);-)
nieraz przydalby sie taki maly sklepik zeby po jedna rzecz wyskoczyc a tu nima...trzeba do supermarketu leciec...

reklama
ale zimnica
dziewczyny kupilam sobie nowa kurtke ale bardziej patrzalam na to zeby byla ciepla i miala kaptur niz jakas ekstra modna choc ta wsumie jest z nowej kolekcji , niestety z parasolką nie dam rady wózka prowadzic oj jak ja bym chciala wiosne bo ubranie dzieci w spiwory,czapki itd graniczy z cudem drą sie jak szalone a ja mokra po pas
yolanta ja ciebie tez podziwiam :szok::szok:
a oto ja 1,5 miesiaca po porodzie P1020694.jpg

no tak zanim czlowiek ubierze dzieciaki to sam mokry jak szczur;-)
laska z ciebie :tak: i do tego sliczna:-)
a ja bede robic domek z piernika czyli domek baby jagi:-D
raz sie zyje i bedzie dekoracja na swieta:-D

mati dobrze wygladalas po porodzie i to blizniakow...
ogolnie laska z ciebie tak jak ciacho pisze ;-);-)...

ja kapie malego, i zaraz spacerek z psem a potem seriale i moze jakis likierek na rozgrzewke haha ;-)

łowiecko tylko sie nam nie upij;-):-D powiadasz likierek
rany ja z psem wyjde duzo pozniej niz ty a szkoda ale moja psina nie wtrzyma tyle do rana jak wyjde z nia o 20
a gdzie reszta sie bunkruje?, niby zimno ale nikogo nie ma

no nie wiem gdzie te laski sie bunkruja taka cisza tu....

moj pies juz lazi za mna bo czuje chyba ze zaraz wyjdzie na dwor...on spokojnie do rana do 7:30 wytrzymuje :tak:
jak ja ide do wyra o 22 to piesek maszeruje ze mna i myk pod koldre w nogi i spi z nami do rana haha...:-D

ja juz mowie dobranoc :tak:

moja nie wytrzyma bedzie rano piszczec
ja psiora do spania nie biore nigdy w zyciu, ja dzisiaj nie wiem o ktorej pojde spac:-D
to milej nocki owca

czemu nie wiesz o ktorej cos sie szykuje ??? :-D:baffled:

moj to od malenkosci nauczyl sie spac w lozku nigdy go nie wyganialismy i tak zostal..przyzwyczail sie do cieplego :tak:
ale on malutki jak by byl jakis wiekszy to tez bym nie brala do lozka bo za duzo by miejsca zajal haha :tak:

Dobra spadam juz !!!

reklama
Do góry