reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-D:-D 100 lat dla Amelki :-D:-D

original.jpg

reklama
Dzień Dobry.

Gardło boli, wczoraj pomagałam mamie wrzucać drzewo do piwnicy i potem z M wrzucaliśmy Nasze do Naszej piwnicy i się troszkę nałykałam strasznie dużo mroźnego powietrza i dziś są skutki - gardło napierdziela :wściekła/y:
Głowa tak Mi dzisiaj pękała że myślałam że umrę :-(jeszcze nigdy tak Mnie głowa nie bolała, ale zjadłam na musa kromkę chleba a potem tabletkę wzięłam i na razie jako tako jest znośnie, boli nadal ale na razie nie aż tak ... No a kręgosłup to Mi chyba wysiądzie, takie kupki tego drzewa były że chyba troszkę jak na jeden raz przegięłam i dziś też są skutki widoczne - mam nadzieję, że przejdzie do jutra bo nawet ledwo siedzę - no nic pomarudziłam troszkę!

Madziarena 1oo latek dla Amelki

Zobacz załącznik 521476

My wlasnie jemy obiado
dzis zrobilam ziemniaki z sosem koperkowym + rybka + warzywa z patelni ktore uwielbiam :tak:
Zakupy zrobione wiec po obiedzie zaczynam walczyc z regalem :tak:

Milego dnia !!

Niewyraźnie się czuję dziewczyny, chyba mnie coś łapie:baffled: Zimno mi i totalnie bez sił jestem, dobrze że m w domu.

Madziarenka najlepsze życzonka dla Amelki i dużo fajnych prezentów:-) Już 3 latka ma:happy2:

czesc dziewczyny
nie jestem w stanie wa nadrobic nawet przez te 3 dni:-):-)
skromnie sie pochwale ze bralam w piatek slub :-):-)
w czwartek bylam z synkiem u lekarza bo dostal dziwnej wysypki i okazalo sie ze atopowe zapalenie skory i niestety mleko hypoalergiczne ktore kosztuje jeszcze raz tyle co zwykle
zalamac sie idzie myslalam ostatnio ze przejde na tansze mleko bo u nas puszka mleka na 2 dni starcza juz nie wspmne o kaszkach i deserkach ech
pozdrawiam

Witam
pospalam dzis do 8:30 hehe jak dobrze miec juz wieksze dzieciaki ze dadza pospac
sniegu nasypalo przez noc ze hoho..wszystko biale i dalej sypie
ja niestety nie mam tak ladnych widokow z okna jak wy...hehe;-)
na parterze nic ciekawego nie widac :no:
Rosolek juz mam wstawiony , pomalu sie gotuje i ziemniaki w obierkach na zapiekanke tez :tak:

Mati to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :-):-) moze pokazesz jakies zdjecia z tej okazji i swoich blizniakow :tak:

Milego dzionka !!!

hej
było 15 dorosdłych osób i 5 dzieci ... noc do bani już chcieliśmy do szpitala jechać mała dusiła się okropnie... kaszel niesamowity znowu a dopiero co antybiotyk skonczyla ...nie mam sil ...

reklama
Hejka

Madziarena sto lat dla Amelki i zdrówka dla niej.

Mnie głowa boli i idę zaraz na sanki bo dzieciaki nie popuszczą mi.

Do góry