reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halo
Mi tez dzień zleciał, troszkę sprzatałam, potem jechaliśmy do tesco, złapałam kilak promocji już na święta, kupuję stopniowo żeby nie odczuć tak straty kasy heh:tak:
Teraz jakoś jestem padnięta, coś siły ze mnie uleciały, mały już śpi, wcześniej zasnął bo mało spał w dzień a mój czyta Zuzi bajki. Robię zaraz wyrko biorę kąpiel i się kładę. Nockę lekko zarwałam, mały kupy walił, ciągle mu nie pasiło coś no i piekło zaraz w fifosia:-D
Dobrej nocy wam życzę.

reklama
a ja tak jestem zdania ze jak ktos lubi biegac to zawsze znajdzie czas choc raz w tygodniu:tak:tylko trzeba chciec..
ja tez sie balam na poczatku do pobliskiej wioski bieglam sama sluchawki na uszach...ale dalam rade i sie przelamalam..teraz biegam z kolezanka z bloku dzieciaczki do przedszkola i jedziemy na stadion..
owca pomysl sobie ze ja w szkole bylam ostatnia do biegania wogule do kul-fiz a teraz pierwsza otwieram oczy i mysle zeby isc pobiegac i kombinuje;-)
kochana ja uwielbiam biegac w taka pogode na sniegu jest trudniej ale sie nie poddaje..bardziej wole w zime niz w lato..wystarczy sie cieplej ubrac i jest git;-)
mycha sluchaj a ty sie uczysz na tych kursach jak sie naklada zel na paznokcie?bo ja w przyszlym miesiacu chce sobie zakupic caly sprzed i mysle zeby isc wtym kierunku...najpierw bede sie uczyc sama na znajomych a pozniej sie zobaczy;-)
milej nocy

Marzenka teraz póki co mam same warsztaty, najpierw z psychologiem były a teraz do wtorku z doradcą zawodowym, potem od 12.12-21.12 kurs komputerowy a sam kurs wizażu i zdobienia paznokci zaczniemy prawdopodobnie w styczniu po świętach itp., więc jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać, no ale prawdopodobnie będzie to właśnie (tak Mi się bynajmniej wydaje i z tego co rozmawiamy na zajęciach z dziewczynami które tam uczęszczają) kurs robienia tipsów i żelowych pazurków, okaże się za jakiś czas :)) i właśnie tego kursu wychodzi nam coś 115 godzin :)) więc sporo :)) i też jeśli będzie mi szło i uda Mi się też załatwić staż w tym kierunku, w jakimś zakładzie kosmetycznym to też wtedy chciałabym zainwestować w cały sprzęt i robić pazurki tak w domku :)) a później może coś więcej, no na razie doczekać się tego kursu nie mogę bo ciekawa sama jestem jak to wszystko będzie wyglądać te zajęcia praktyczne itp. ...... :))))) ;-):-):tak:

Dzien dobry !!

ja dzis dluzej polezalam , m w domu to wyszedl z pieskiem :tak:
teraz zrobilam sniadanko tosty z serem i szynka niam..kawka do tego..
potem chcemy jechac do budowlanego po deski i m bedzie dzis robil regal do mlodej do pokoju
bo juz nie ma gdzie stawiac tych swoich figurek itp..
A tak to chyba w domu posiedzimy bo zimno to wylazic sie nie chce ;-)

Marzenka co tak pozno poszlas spac...ja to juz o 22 haha..:-D m sie smieje ze ja to chodze spac z kurami ;-)

owca z kurami to gdzies kolo 21:-D ja to normalka ze chodze o 23-24 i wczoraj tez tak poszlam
to bedziecie miec jakos dzien zajety:tak:
ja tylko z pse wyszlam i po pieczywo polecialam bo na sniadanie braklo:-D

Marzenka jamam ogromne checi bo bardzo lubie biegac jak to z wf zawsze bylam dobra i chetna na zawody ale niestety nie mam mozliwosci - nie mam co z mala zrobic ... moze dzis jak Marcin worci to mi sie uda ...
moja siostra ma cały sprzet do robienia paznokci ale juz nie robi bo jej sie to znudziło :)_
ja wczoraj do 23 sprztalam teraz ide placki piec bye !

reklama
laski a wy gdzie, mrozno jest a was nie ma? juz robicie porzadki swiateczne:-D:-D;-)
ja wlasnie obiado robie a wsumie to sam sie robi znaczy sie gotuje:-D:-D:-D

Do góry