reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej, zimnoooo

Megi super ten garaż. Myślę , że nie powinno być problemu z anulowaniem tej jednej sztuki. Nie martw się.
madziarenka dostaliśmy oboje po 50 zł :-(byli mega upierdliwi. Tym bardziej, że to była prawie 23:00 i naprawdę nic nie jeździło. |

Muszę wybrać się do apteki po coś przeciwbólowego dla Kubcia, wszystko mi się pokończyło a w nocy płakał przez te zęby ..
No i do tesco po jakieś kaszki :)
Miłego dnia

reklama
aniolek bo musieli pewnie normy wyrobic albo mieli humor do doopy i dlatego:confused2:
megi pewnie ze ci aukcje anuluja mozesz ewentualnei poniesc koszta prowizjii tyle ale to bedzie kilak zloty tylko

maly dostal pulneo plus masc mocniejsza na te zajady do tego kupilam mu zelki z witamina c.
narazie go nie puszczam do przedszkola bo tylko sie mi bardziej doprawi
owca kupilam mu bluze pumy rozpinana i koszulke;-)

marzenka zdrowka dla mlodego
a ja tez juz mam prezenty z glowy:-) mam dla wszystkich:-D
moja dzisiaj na basen nie idzie no i ja tez nie, cos ja ucho swedzi w srodku i to od tego basenu jest wiec dzisiaj jej zrobie taryfe ulgowa

Hej wrocilam z miasta juz...
pokupilam troche szmatkow hehe dla kazdego cos :tak:
a dla siebie koszyczki wiklinowe turkusowe do lazienki ot ;-)
ja pod choinke mam tylko prezent dla malego a dla reszty jeszcze nic...nie wiem co mlodej kupic :crazy:

Aniolek a to jacys wredni sie wam trafili bez przesady jak droga pusta i o tej porze to juz by sobie odpuscili :tak:
Future pokazuj buciki :-)
Megi fajny garaz mysle ze da sie aukcje anulowac albo zostawisz dwa i jeden komus odsprzedasz albo sama wystawisz na allegro :tak:..ale mysle ze zaden to problem dla nich anulowanie :tak:

Termin mam do dentysty z malym na jutro popoludniu, moglam jechac dzis na 11 ale mlody w przedszkolu :tak:
Mysle co na obiad zrobic i chyba nic nie wymysle ech..

butki 017.jpgbutki 018.jpgbutki 020.jpgbutki 021.jpgbutki 022.jpg

reklama
no dość wysokie, na zdjeciu wyglądąły na nizsze, ale bardzo wygodne. i rozmiar idealny, bo 37,5 ;))) i dla mnie to pół jest zbawienne. bo nic nie pije, a na pewno nie bedą klapać na rajstopach.
sukienke mam cos jakby brudne ecru, ale bolerko takie niebieskie, kobaltowe wiec bedzie pasowac.
sukienki wam nie pokaze, bo u krawcowej jeszcze, bo musiałam ramiona skrócić nieco. bo jak się w cyckach dopiełam, to ramiona za wysokie.

Do góry