reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future wow jakie szpilki wysokie hoho...ja na bank bym se nogi polamala :-D:-D

ciacho ja mam gotowa lazanie w lodowce wiec chyba ja upieke i tyle bedzie obiad ;-)

reklama
a ja czasem lubie takie szpilki zalozyc:tak: a kolor maja naprawde cudowny:-)
bardzo ladny zestaw kolorystyczny bedziesz miec
owca ty cwaniaro no ja nie mam takich gotowco a szkoda

Obiado zjedzony
bylam na dworze jakos czas temu i widzialam mlodego szli z pania na spacer...wiec kuknelam do przedszkola przez drzwi sprawdzic czy moj syncio sie dobrze ubral i co ...szalik i bluza wisialy sobie na wieszaku wrr...
poszedl w cienkiej bluzce pod kurtka :wściekła/y:
teraz poszlam po niego i akurat sasiadka tez i pyta swojego malego czy mial szalik na dworze a on ze nie..wiec pytamy sie ich czemu nie ubrali szalikow a oni na to ze pani kazala im nie zakladac bo maja kurtki zapiete pod szyje i wystarczy wrr
co za baba zimno jak du..a ona dzieci nie przypilnuje zeby sie dobrze cieplo ubrali...
sasiadka poszla i zwrocila jej uwage ze maja ubierac i koniec...przesada lekka..
nie po to ma bluze i szalik zeby wisial tylko zeby ubieral...niemieckie hartowanie :wściekła/y::-D

Szykuje sie bo za 30 minut trzeba jechac...bay bay

hej
Ja mialam w niedziele stawic sie do szpitala i co i duuu..... znow jestem przeziebiona i Jasiek ( mamy wirusówke) Amelka antybiotyk gardlo zawalone i bola ja uszy masakra........

ja jednak byłam z Pawełkiem Zuze zaprowadzić, kupiłam na zupę i jarzynka jest już ugotowana. Mały się przewietrzył i teraz już śpi z 2 godziny:szok: po 16 dam go do sąsiadki nie będę po ciemku go targała, mój na służbie dziś...odbiore młodą i jeszcze szybko do bankomatu skocze i do domku. Kawkę spiłam bo sąsiadka wleciała, dzień mija:)
future ładne buty kupiłaś. Ja nie lubię takich szpilek bo nie umię w nich chodzić jak owca:-D wole na niższym koreczku. Ostatnio mąż mi doradzał w kozakach, kupiłam na wysokim obcasie pod jego wpływem bo ładnie dla niego w nich wyglądałam i co? leżą bo chodzę w nich jak pokraka, ja niska a wysokie obcasy:no: teraz muszę jeszcze jedne płaskie i wygodne sobie kupić. Widać obcas to nie dla mnie:sorry:
marzenka niech Dawidek szybko dojdzie do siebie:tak:

megi a co ma wzrostu do wysokosci obcasa, bo nie kumam? kazdy moze nosci obcasy:-):tak:
a problem w tym ze ty w nich nie umiesz chodzic, duzo kobiet tak ma, dlatego ja zakladam co jakis czas obcasy
i powiem ci ze czuje sie wtedy mega sexi, mi sie strasznie podobaja na platformach buty ale takie do 2cm ale mojemu M nie wiec nie kupuje:-D

reklama
Do góry