reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wrocilismy dopiero do domku
ale nogi bola, w miescie slicznie jest a ludzi jak mrowek...
nie mozna spokojnie pochodzic...

Aniolek trzymaj sie tam jakos...

wrzuce kilka fotek do galerii ...

Dobranoc :-)

Dzięki Owieczka, u mojego P to już od 1 listopada w oknach renifery, a w pokojach miliony lampek :) w pracy i w centrach handlowych kolędy itd.. dla mnie to "lekka" przesada

zapraszam do obejrzenia fotek

Ostatnia edycja:
witam
u nas tez juz ustrojone ale ja to nie mam kiedy nawet isc zobaczyc wieczorkiem
ehh dawid mi chyrchla.....katar ma :eek:i nie chce smarkac bo nie lubi
mycha a bo tak zawsze jest..ja tez tak mam
a bez m nie mozesz zasnac bo nie czujesz sie bezpiecznie,mam to samo
aniolek kiedy przyjedzie znow?smutno tak samej nie.....znam to i wiem co to znaczy;-)
milej niedzieli

yola ja nieopatrznie pokazałam mojej snieg o oknie i zaraz mi przyniosła kurtkę i musielismy isc.żmarzłam co nie miara, ale bylo fajnie. a pozniej Hesia poszła spac, a my do gorzowa i padało jeszcze ze 2 godziny.

aniolek - dasz rade. takie spotkanie ładuje akumulatory na maxa. ale ja iwem, ze nie moglam sie doczekac kiedy moj przyjedzie, labo kiedy ja wylatywałam. ale powiem ci, ze wspominam to teraz z takim lekkim ukłuciem w sercu. w dobrym znaczeniu. z takim jakby motylkiem... bylam wtedy zakochana. to co innego niz teraz. ah ta szara rzeczywistosc. nie mowię, ze nie kocham mojego J. teraz jak juz się pogodzilismy to jest super, wczoraj wieczór spędziliśy sobie sami, cichutko...bylo super. ale generalnie w tygodniu nie ma czasu, zeby "pierdnąć"... ale na wspominki czasem bierze.

dzien dobry
aniolek dasz rade jak wszystkie kobiety, my jestesmy twarde jak potrzeba:tak:
marzenka zdrowka dla mlodego
future wiadomo ze czowiek sie zmienia i zwiazek-czyt.malzenstwo tez i ewoluuje a od nas tylko zalezy w jakim kierunku,

Dzien dobry !!
pada pada snieg z deszczem u mnie :tak::tak:
brzydka pogoda...
Dzis leniwa niedziela w domu , moze znajomi z 2 dzieci wpadna
teraz ide lepetynke umyc i mieso na obiad uszykowac :tak:

Marzenka zdrowka dla Dawida :-) taki to teraz czas chorob..
co do spania to jak moj m chodzil na nocki to tez nigdy spac nie moglam , budzilam sie co chwile
zasnac nie moglam..i ciagle cos slyszalam hehe jakies odglosy :-D

Bay bay...;-)

Dzień Dobry.
U nas też zimno ale słoneczko świeci to tak jakoś inaczej człowiek się czuje niż jak jest pochmurno cały dzień itp.! Mąż już podobno koło 1 w nocy wrócił, tak przed 2 bardziej i podobno z Nim nawet coś tam rozmawiałam ale Ja nic kompletnie nie pamiętam, jak się położyłam to się tak jakoś zaszyłam i obwinęłam kołdrą żeby jak najsybciej zasnąć i żeby M jak najszybciej wrócił i kurcze udało się tym razem nawet nie wiem kiedy się położył obok Mnie ... :eek: teraz z tatą pojechali po szynki itp., bo rodzice w tamtym tyg bili świnkę i zostawili do wędzenia szynki itp i dziś do odbioru, pewnie zaraz wrócą.

A Ja idę obrać ziemniaczki, dziś kotlety mielone i suróweczka a później kawka z Anią (megi) i jej rodzinką - ale fajnie, przynajmniej jakoś niedziela fajnie zleci a nie nudnie jak prawie zawsze jakoś nie przepadam za niedzielą ...

No a od jutra zaś zacznie się power bo warsztaty itp., ale fajnie - w końcu!! :-) :happy: ;-)

Buziole:cool2:

reklama
my dzis na spacerku tylko, i niegdzie się nie wybieramy, mielismy jechac do J rodziców, ale dziś mama jedzie do szczecina na operacje, cos w sercu, jakas zastawke,c zy cos. nie wiem w zasadzie,. tzn niby to zabieg. a w sobote jedziemy na slub, wiec wszyscy trzymają kciuki, zeby wróciła do tego czasu,. przeciez to matka panny mlodej.

Do góry