reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
my juz tez po gosciach :tak:
zabek mnie znow zaczal bolec brr...

Future to bedziecie sie bawic za tydzien :tak: idziecie z dziecmi na slub czy sami ?.

Zagubiona co to za reklame sobie robisz u nas...tak ni z gruszki ni z pietruszki :wściekła/y:

Hej Wam,
niedawno wróciliśmy od babci, jak to zwykle w niedzielę. Młody już śpi, a ja zajada kolację.
Dzięki Wszystkim za słowa otuchy. Nie wiem co bym bez Was zrobiła:-) Już mi lepiej, powoli muszę się znów przestawić.
A nie mówiłam Wam, że w ostatni wieczór wspólny dostaliśmy mandat za przechodzenie na czerwonym świetle koło katedry.. pfffff tragedia. Nic nie jechało.. pusto, bo to był późny wieczór.. nie wiem skąd ta policja się tam wzięła. No nieważne. Nasza wina. Jeszcze tak nas potraktowali.. powiedzieliśmy, że śpieszymy się do dziecka, to oni tym bardziej zaczęli przeciągać to wszystko. My staliśmy, a oni gadali sobie o dupie marynie.

Ciasteczko ale miałaś powera żeby tyle natrzaskać pierniczków :) Tym razem ślinka mi nie leci bo nie lubię o :rofl2:
Future fajnie, że jedziecie na wesele, trochę się pobawisz i oderwiesz od codzienności.
Mycha fajnie, że chce Ci się jeździć na te kursy i że masz więcej energii.:tak:
Marzenko zdrówka dla synka, a mój nie wiadomo kiedy przyjedzie:confused2:

Miłej nocki

dzien dobry
ide dzis z mlodym do lekarza....niby nic sie nie dzieje ale te zajady okropne mu wyszly az ropy ma i biedny jesc nie moze...no i niech popatrzy na te uczulenie na twarzy..nie bede go dawac do przedszkola bo chlopina meczyc sie bedzie jeszcze bardziej mi sie rozchoruje
lece poszukac prezentu dla meza;-)musze tak zrobic zeby nie wiedzial nic mam nadzieje ze sie uda..gorzej jak odbierze paczke haha

Witam !!
lekko przymrozilo dzis u nas :tak:
kawke wypije i jade do miasta polazic po sklepach moze cos kupie :happy: widzialam duze przeceny :tak:
Mlody wczoraj marudzil ze zab go boli , zajrzalam mu do buzi i plomba kawalek wyleciala i dlatego go boli jak cos zje
zaraz bede dzwonic do dentysty zrobic termin zeby mu zaklejili :tak:..

Marzenka zdrowka dla malego , dziwne te zajady..
co planujesz dla meza kupic??..

Uciekam milego dnia :-)

dzien dobry ale pogoda:confused2:
ja tez musze sie ogarnac bo w pizamie jeszcze:-D i mam tez kuriera i musze leciec po zakupy jak to po weekendzie u nas:-D
marzenka zajady robia sie od braku wit.B moze mlody ma braki jakies czy cos
owca u nas tez przeceny ale smiech na sali jak nieraz cos przecenia

Hej
A ja w weekend w szkole, mąż też a Amelka u babci ;)
Teraz siedze i szukam prezentu dla mojego maluszka bo w sobote ma urodzinki ...
Marzenko a co kupujesz męzowi ?? Ja nie mam w tym roku pomysłu na prezent ...
Aniołek - to mieliście niezły przebój z policją :) a ile wam dali mandatu ??? Mogli dac pouczenie - widocznie jacyś upierdliwi byli ...

reklama
Witam ale zimno dzisiaj aż mi się wychodzić nie chce:/ Zuzie dziś prowadzę na 11.30 a małego chyba u sąsiadki zostawię bo sama szybciej się uwinę. Zuzia w środę z grupą do G Wlkp jedzie do teatru na bajkę z okazji mikołajaa w czwartek mają w szkole Mikołaja ( w roli głównej mój mężulo):-D na zebraniu jak był to go wybrali... Ciekawe czy Zuzia będzie chciała mu na kolanko usiąść:-)
A my zamówiliśmy dla dzieciaków takie coś
HIT !!! 3 poziomowy PARKING GARAŻ 169el +10 autek (2810199713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Marzy jej się taki garaż bo ona bardziej Pawła autami aniżeli swoimi zabawkami lubi się bawić a i Paweł skorzysta na tym potem...może jeszcze coś "dziewczęcego" wyhaczę to jej kupimy zobaczymy. Najgorsze że zamówiliśmy przez pomyłkę 2 sztuki tego, pisaliśmy o anulowanie jednej szt zobaczymy czy coś to da...:/

Do góry