reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
My uwielbiamy w domu frytki, dość często robimy, zawsze raz w miesiącu kupujemy w biedronce wielka pakę 2,5 kg za niecałe 9zł i potem się je:tak:
Ania PR oj fasolki po bretońsku też bym zjadła:tak:
Obejrzałam m jak m czekam chwilkę, zaraz Pawełka nakarmię przez sen i do rana spokój będzie, oby dzisiejszą nockę też ładnie przespał, 3 noce pod rząd nie wstawałam tfu tfu:-p
Dobranoc laski;-)

czesc laski
ale sniegu napadalo:-D:-D
my tez lubimy frytki tyle ze nie za czesto bo sie nudzi...jednak bardziej mi smakuja te z fast food niz wdomu;-)
future bardzo ladny kolor bucikow...ja tez nie lubie korkow..tzn nosze ale od czasu do czasu
maly od samego rana sie smara az takie zielone mu wychodza:szok:wczoraj tylko rano mi chwile zakaszlal to mu tego pulneo nie podawalam ale dzis to samo to lepiej podam bo taki dosyc mokry ma odrywajacy sie..
kurcze poszlam spac ok 23 a o 5 juz wyspana tzn jeszcze zasnelam na godz ale sie meczylam.....czlowiek mysli i mysli
ide na tajny

sluchajcie laski, odkad się Hesia urodziła to ja tez prawie w szpilkach nie chodziłam, bo nie mam gdzie. no ale tak jak ciacho pisze...jak ząłożę, to mega sexy. moge miec gorszą sukienkę, ale buty...muszą byc.

u nas nocka za nami, jako tako z małym, tylko 2 razy jadł. Gorzej z małą, bo się obdziła zapłakana i nie chciała spac. nie wiem o co jej chodzi.

Dzien dobry !!
dzieci juz pozbylam sie z domu i sama zaraz lece na kurs :tak:
u nas sniegu nie ma wcale...wczoraj padalo ale taki mokry z deszczem i tyle...
frytki tez lubie ale my robimy sami mam frytkownice to obieram pyrki i sie je..wole takie swoje niz te mrozone kupne :tak: inaczej smakuja ;-)..

Dzis na 15 dentysta...

Milego dnia :tak:

Hej U nas duuużo śniegu mała już zdążyła się wytarzac ;)
Ja tam na zabawę tylko szpilki, platformy i wogóle - min., 12 cm obcas - hehe jak się bawić to się bawić - a ja niska, maż wysoki więc lepiej mi się tańczy. dziś sama to na obiadek sobie zrobię makaron penne ze szpinakiem :)

dzien dobry
u nas tez snieg lezy i pada, troche napadao bo juz chodniki przed domkami odsniezali
widze ze zwolenniczek obcasow tez jest, ja strasznie lubie koturny a jak jeszcze sa zgrabne i wygodne to tylko zakaldac:-D

witajcie dziewczyny
ale tu u was wesolo ,ja czasem pisze na watku porod w gorzowie ale tam troszke nudno
mysle ze tu mnie przyjmiecie:-):-)
niestety nie jestem w stanie was nadrobic
jestem mamą blizniat oczywiscie urodzonych w naszym hmmmm swietnym szpitalu w Gorzowie choc nie bede az tak narzekac bo moje maluhy sa wczesniakami i lekarze przetrzymali mnie ponad 8 tyg trafilam do szpitala w 25tc i moglo skonczyc to sie tragicznie a tak 32tc to juz nie tragedia urodzily sie zdrowe i to jest najwazniejsze
no coz zmykam na spacerek ,wyprobuje wozek na sniegu
pozdrawiam i zycze milego dnia

reklama
mati - hejka i tu :-)
ciacho - nie topniej, tylko padaj więcej i się utrzymaj! :-p

Włosy mi doschną i lecę na spacerek jakiś, wczoraj dzień lenia miałam i nawet nie wyszłam z małym, to dziś już trzeba ;-)

Do góry