reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
mialam miec jutro wolne a nie mam lipa jak nic/2 tygodnie w pracy bez ani jednego dnia przerwy:baffled:
przyszedl mi dres fajny jest:tak:
kurcze chcialabym isc pobiegac i sama niewiem czy isc bo sie nie wyrobie do 13 ze wszystkim:rofl2:
megi to jest lepiej z mlodym i dobrze...a badania nie zaszkodzi zrobic..ja tez musze wszystkie zrobic i nie mam kiedy.
ciacho przyszla ta kurtka?

reklama
dzien dobry
marzenka przyszla juz na nastepny dzien:-) naprawde fajna i idealna troche mam opiete rece w niej ale w cyckach jeszcze luz a roz.40:-D
u nas pada snieg:baffled: nietrawie takiej pogody wole mroz

wiesz co lubie ale do czasu, tzn, jak jest max 5cm i pozniej nie robi sie chlapa
2 lata temu tak naspylo zima sniegu takie zasypy byly ze chodzi sie nie dalo i po 2 misiacach kazdy mial dosyc

Witam
widze ze u was zimowo - sniegowo hehe
u nas narazie nie pada ale 4 st jest...tylko mzawka deszczowa leci :tak::tak:
My dzis po obiedzie jedziemy do mojej mamy bo moje 2 siostry przyjezdzaja z rodzinkami wiec bedzie zlot rodzinny haha :-D
a potem jak sie sciemni to chce na miasto pojechac , pochodzic popatrzec jak ustrojone jest :tak:..jest juz rynek swiateczny wiec sie przejedziemy popatrzec :tak:

Marzenka to szybko ci ten dres doszedl :tak:
Ciacho tobie kurtalka tez szybko, to fajnie ze pasuje z rozmiarem :tak:
Yola ale ci synek rosnie zaraz 7 miesiecy stuknie rosnie chlopaczek :-)
Megi to dobrze ze z malym lepiej..jak tam chodzenie trenuje dalej ?

Uciekam i milej rodzinnej soboty zycze :tak::tak:

ciacho - 2 lata temu była cudowna zima! biała, mroźna.. no tak jak lubię :tak: jak dla mnie to ideał jak jest zimno i dużo śniegu. I nawet zawalone drogi i komunikacja mi nie przeszkadzają (taaa byłam w Poznaniu i przez zapy tramwaj się spóźnił i na pociąg nie zdążyłam, PKSem 5h jechałam tak sypało :-D.. ale i tak uwielbiam!)

Owca - ano rośnie... do raczkowania się zbiera już pełza po pokoju radośnie. Lada moment mi się będzie plątał pod nogami :-p

yola ogolnie lubie zima, snieg tez moze byc ale jak przez 2 miechy nie widac slonca to ja szalu dostaje:baffled:
lubie lekki mrozik tak do -10 jest oki:tak::-D
owca fajnie ze u was juz ustrojone swiatecznie:-)

Ciacho ustrojone juz maja od polowy listopada, tu szybko to wszystko stroja dziwne to dla mnie..
ludzie w oknach maja juz ozdoby,swiatelka hehe dla mnie za wczesnie :tak::tak:

zimy ja nie cierpie, jak mam sie tak grubo ubierac wrr...

kurcze znow sie mecze,czopki wymarnowalam wszystkie i znow dziady daja o sobie znac :angry::angry:

uciekam nas szykowac pa :happy2:

owca polowa listopada to przesada ale od 1 grudnia to dlaczego nie, na co komu ozdoby po swietach wtedy yo juz musztarda po obiedzie a liczy sie atmosfera przedswiateczna:-):tak:
wspolczuje bolu i milego spotkania:-)

reklama
Dzień Dobry.
My dziś też sami bo M i dziś na nockę już pojechał.
Pogoda taka se ... Mama pisała żebyśmy na obiad przyszli do nich ale jakoś Mi się nie chce, coś apetytu nie mam.. Dla dzieci mam rybkę i chyba ryż im dogotuję i będą mieć obiad a Ja chyba nic dziś nie zjem ... Kurcze gardło Mnie boli jak szlag ... :wściekła/y:

Spać Mi się chce, wczoraj tzn to już było dzisiaj, położyłam się o 1 w nocy, jakoś jak Mojego nie ma to ciężko Mi zasnąć i w ogóle ...

Właśnie głowę umyłam, zaraz wysuszę i ewentualnie przejdę się do rodziców ale tylko na jakąś szybką kawę, jakoś nie mam ochoty nigdzie za długo siedzieć. ...

Wiecie co zauważyłam??

Hmmm jak siedzę w domu to prawie na nic nie mam ochoty, jak się za coś wezmę to przestać nie mogę ale żeby się za to wziąć to niezłego "kopniaka" muszę dostać ... Jak tak jak teraz jeżdżę na te kursy to wracam i zapał mam, obiad jeszcze zrobię i pranie wstawię i mieszkanie ogarnę a jak siedzę w domu to ciężko Mi się za to zabrać jakoś wtedy tak mniej energii mam ..... :baffled: :sorry2:

Do góry