reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski.
Mycha milion lat dla Ciebie ode mnie ;****** spokoju duszy, i zdrowych dzieci, i pogodniejszych dni wśród przyjaciół i rodziny (prawdziwych przyjaciół, i prawdziwej rodziny). czasem odpuszczenia sobie wszystkiego, i zakopania się pod kołdrą z mega fascynującą książka - to pomaga. wszystkiego o czym marzysz kochana ;*

a my dzis zaraz wybywamy do gorzowa na zakupy jakies, i z hesiulkiem vel pijackim nosem na jakiś plac skoczymy. a co. taka pogoda, ze szkoda marnować dzien na wiosce ;)

reklama
Witam a ja sie udalam dzis :-D
wstalam wczesniej co by sie wyszykowac do szkolki,dzieciaki ogarnac itp...juz do wyjscia sie szykuje a mowie a spojrze jeszcze na kartke do ktorej sali mam isc na zajecia patrze tam a pisze tam ze zaczynam 7.09 czyli jutro haha :tak:
a ja latam jak ze sraczka zeby sie wyrobic z rana sniadanko juz do torby wlozylam hehe dobrze ze spojrzalam bo bym bezsensu pojechala a tak jeszcze jeden dzien wolny :-):-)

Madziarena po czesci cie rozumiem bo mialam to samo codziennie przez pol roku :tak: bylo strasznie bo mlody kladl sie nawet na ziemi w przedszkolu i blagal zebym go nie zostawiala itp..a pani mnie wprost wyganiala stamtad do domu ech...nie mysle bo straszne przezycia mielismy..ale pozniej jakos bylo pomalu lepiej wiec i u was tak zapewne bedzie :tak:
U mnie jeszcze bylo to ze on nie znal wcale jezyka i nie kumal ci kto do niego mowil wiec tez pewnie to dzialalo ze nie chcial tam byc...
Trzymaj sie kochana :-) za jakis czas bedzie lepiej musisz to przezyc...:tak:

Future to udanego lazenia po GW :-):-) fajnie napisalas z pijackim nosem haha :-D

Ja tez uciekam na lajzy po sklepach :tak:

dzien dobry
dopiero z zakupow wrocilam, tym razem autem pojechalam, bo naprawde duuuze zakupy:-D
owca dobra jestes ale czasem sie zdaza ze nie tak na date sie spojrzy
future milego pobytu w "wiosce" gorzow
madziarena, widac ze mala jesce niezbyt dorosla do przedszkola, niektore dzieci tak maja ale moze potrzebuje nawet miesiaca na zaklimatyowanie sie
mycha 100 lat, buziakow, usmiechu, i calej reszty

images

Mycha z okazji ćwierć wieku życzę ci Kasy dużego zastrzyku kasy i przy okazji pociech z męża i dzieci i Zdrowia fizycznego i psychicznego.

Owca- pilna z ciebie pracownica

a ja niedlugo sie szykuje po mloda do szkoly ale polowe drogi wraca sama, tylko przez pasy ja prowadzam bo tu nie patrza
wczoraj na pasach omalo nas gosciu nie rozjechal, musialam mloda zatrzymac, kawal skurwe...z niego, zebym go dorwala to by chyba w zeby zarobil

Cześć laski.
Miło jest wejść z rana na forum i już tyle ciepłych słów przeczytać :tak: :**
Dziękuję Wam za życzonka :-)

Mi rano Mąż niespodziankę zrobił, wcisnął Mi kit że jedzie na grzyby rowerem no to jak on wyszedł ja się położyłam dalej spać i nie patrzyłam w oknie jak jedzie czy coś a On z podwórka wypchnął samochód SAM i dopiero kawałek dalej go odpalił i pojechał do swojej mamy, po jakiejś godzinie ktoś wali do drzwi Ja się zrywam z łóżka a tutaj mój mąż z torcikiem stoi no normalnie w szoku byłam jak nie wiem, niezłą niespodziankę Mi zrobił szok normalnie :tak:

No a tak poza tym jak to kroma napisała ćwierć wieku Mi stuknęło :tak::-p dziwnie kurcze jakoś że już 25 lat mam ..

Madziarena jakoś to będzie, w końcu córcia się przyzwyczai zobaczysz, silna bądź!!! :tak:

Miłego dzionka dla Was.

reklama
Do góry