reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

haha future az musialam jeszcze raz przeczytac swojego posta:-D:-D:-D:-D:-D
gdzie ja chodze do lumpa..kochana ja nie z rejon gorzowa:-Dto i tak nie bedziesz wiedziec:-D
czas odpoczac bo noga napitala:-(

reklama
Dzieć mój mały zasnął punkt 19 ale spał tylko do południa z godzinkę więc i tak wytrzymał:tak: Zuzia dziś też nawet grzeczna była nie licząc 3 ucieczek z klasy na korytarz bo chyba jej się nudziło:sorry:
Smażę frytki bo nam się trzem zachciało:)

Hej Wam Kobitki ;-)

U Nas po staremu, na razie nadal cisza ach ech ... Co do obiadku to u Mnie Mój M właśnie zupki lubi i je z apetytem a jak za często robię ziemniaki czy coś z tych rzeczy to sam się dopomina zupki, Ja to bym mogła cały czas tylko zupki jeść:tak:

Tak poza tym dzisiaj byłam na kawie u siostry bo ma urodziny, (a Ja jutro) :)) zaś się wkurzyłam ale nie będę pisać bo szkoda nerwów a poza tym nie mam jakoś ochoty drugi raz tego przeżywać.

U Was widzę nadal szkolnie, zaopatrujecie się a raczej swoje dzieci w brakujące rzeczy do szkoły itp. ... No a ogólnie to jakieś pustki tutaj czy Mi się wydaje? :tak:

Hej hej hello :-):-)
dzien ucieka szybko to malo czasu napisanie...
z rana bylam na miescie kupilam kilka ladzek dzieciaka takie fajowe ciuchy byly tak duzo poprzeceniane ze az zal bylo nie brac :tak:..
pozniej gotowalam leczo i zupke na jutro a potem poszlam a dzialke i po 18 wrocilismy :tak:
a jutro wypad mamuska do szkoly buhaha....jakos bedzie :-):-)..

Megi dobre sobie mloda zwiala z klasy hehe...:-D..chyba nudno bylo ;-)
Future drogie te szczepienia :tak:
Marzenka jak tam dzionek minal?..
Mycha hej..to juz ci skladam zyczonka bo nie wiem czy jutro wpadne wszystkiego najlepszego na urodzinki jutrzejsze spelnienia marzen i zeby wszystko sie jakos wam poukladalo :tak:

Uciekam zaraz na tasiemca dobranoc :rofl2:

owca a dzieki ok:-)nawet odpoczelam
wlasnie mi dawid zasnal....udalo mu sie zasnac w przedszolu a jak sie obudzil to troche marudzil bo jak stwierdzil stesknil se za mna;-)
bylismy wtesco i w lidl mojemu trezba bylo troche kupic na wyjazd....kupilam mlodemu jeszcze majteczki bo powoli wyrasta a troche musze tez do mamy wywiesc bo przeciez bedzie czesto bywal tam i jeszcze 2 bluzki kupilam z dlugim rekawem po 15zl byly z F&f niech ma bo teraz bedzie duzo potrzeba na zmiane;-)
u mnie zupy tak sredniawo a jak juz sa to musi cos byc na deser;-)
aneteczka i jak kurtka dla mlodego?bo ja bylam wlidl chcialam kupic ale wogule juz nie bylo..

witam wieczorowa pora:-D
owca to dalej kursujesz a to tu a to tam:-D czyli dalej szkola, do ludzi pojdziesz;-):-D
megi z mlodej niezle ziolko widze;-)
marzenka to tez widze dzionek zalatany, ja musze w piatek dokupic reszte ksiazek:confused2:
mycha to fajnie ze twoj m lubi zupy bo niekazdy facet tak ma:-D moj tez lubi ale tylko okreslone

reklama
hej hej
Mycha 100 lat ...
Ja dziś doła mam i wolę nie pisać - znów ranna rozpacz w przedszkolu ;( potem niby jest ok ... dałam jej swoje i Marcina zdjęcie co by miała przy sobie ... nie mam sił, serce mi pęka ;( ... oby szybko się zaaklimatyzowała bo oszaleję ...
Marzenka jak tam noga ??
Megi ale masz aparatkę :p na wagary idzie hehe :p
ide na tajny oblookać what ... :/
p.s. już meliskę wypiłam może mi lepiej będzie ;) - przez przedszkole już 1 kg mi zleciał a to dopiero 4 dni :p

Do góry