reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Mycha to swietna niespodzianka,brawa dla meza :tak: moj by sie tak nie wysilil :no:..
Kroma sto lat dla mezusia :-) to mlody tez twoj chlop jeszcze hehe :tak:
Ciacho tosz jakis wariat pewnie jechal wrr...moja mloda zasuwa sama z kolezankami ze szkoly jak mam czas to po nia wychodze na pol drogi tak jak dzis np.pojde :tak: tylko my do szkoly mamy kawalek 1,2 km trzeba 20 minut isc :tak:

Ja wrocilam z miasta ale w sumie nic specjalnego nie kupilam kilka szmatek tylko :tak:

u mnie mloda ma 5 min bo zaledwie chyba z 400m ale musi przejsc az dwa razy przez pas na jednym skrzyzowaniu ja moge ja odprowadzac codziennie do pasow i niech mi mowi ze mozna przejsc, oczywiscie pod moja kontrola czy aby na pewno mozna
a tam na tamych pasach to juz drugi raz mam taka "przygode" ja jestem ostrona i gdyby nie to, to bym pod kolami lezala

Jeżdżą co niektórzy jak porąbani, Ja też już miałam kilka takich sytuacji, Ja miałam zielone światło a kierowca wiadomo czerwone ale tak się bardzo śpieszył, że w ostatniej chwili zdążyłam się cofnąć na chodnik bo tak to nic by ze Mnie nie zostało bo idiota z taką prędkością jechał że masakra więc niestety, ale tak trzeba uważać na przejściu nawet jak ma się zielone światełko bo różni debile siedzą za kierownicą.

Owca a no spisał się mężuś :tak: 2 lata temu imprezę niespodziankę Mi zorganizował, goście wpadają a Ja w szoku normalnie mówię Wam, w tamtym roku mieliśmy mega kryzys ale mimo to prezent dostałam w postaci łańcuszka z serduchem a w tym roku licho na maxa z kasą, ale mimo to pomyślał i dał bojowe zadanie swojej mamie aby zrobiła torta no i zrobiła ... :tak: nie miał na prezent a mimo to zrobił Mi straszną niespodziankę.

Mówię Wam, jakby jeszcze ta praca i kasa była to Nasze małżeństwo byłoby prawie że idealne (no bo ideałów przecież nie ma :-p :-p :-p ) .......

mycha kasa i praca to nie malzenstwo wiec na pewno jest idealne ale skoro nie mia idealow:-p:-p:-D
moj i kiedys na imieniny zrobil niespodziane normlanie bylam w szoku taki piekne kwiaty mi kupil a poszedl po auta niby

Hejoł
Już odebrałam małą - dzisiaj tylko rano płakała a tak to ok, bawiła się jadła i wogóle fajna była, wczoraj gadałam z kumpelą ze studiów - emerytowaną już prawie n-lką - doradziła mi nasze zdjęcie dac małej i podziałało, miała w kieszonce w koszuli i chodziła i tulkała ;))

My juz po zupce ale naszykowalam jeszcze na frytki i za jakis czas bede smazyc :tak::tak:..
bo po zupce to czlowiek zaraz znow jest glodny hehe :-)

Madziarena widzisz pomalu bedzie lepiej :tak:

reklama
zawsze jakis sposob sie znajdzie a z tym zdjeciem strzal w 10-tke:tak:
owca a ja dzisiaj mialam na szybkiego obiad ale dobry, fryki jejku jadlam chyba z miesiac temu
a ja dzisiaj jadlam swiez figi, kupilam kilka sztuk ale pyszne mniam

Do góry