reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena pomysł ze zdjęciem nie zły jak widać pomogło:tak:
mycha no to trzeba przyznać że D się postarał, przynajmniej w ten sposób sprawił że się uśmiechasz dziś:-)
Za godzinkę po Zuzę, czas leci, dopiero co ją zaprowadziłam. Zaszłam do lumpka, dostałam na młodą 2 pary spodni jedne sztruksowe do p-la a drugie do latania po dworzu no i na małego kapcie fajne za 3zł ale na wiosnę będą bo teraz za duże.

reklama
moja w wieku waszych tez nosila jeansy itp. ale teraz tylko leginsy ewentualnie spodnie dresowe:baffled:
ale zimno na dworze, nawet jak bedzie cieplo to juz nie bedzie takie letnie cieplo:-p

Mały padł, zasnął mojemu na kolanach:-) Zuzia dziś grzeczna była na szczęście no i dostała pochwałę za to że rozpoznała figury geometryczne i odpowiednie przyczepiła do tablicy...jestem z niej dumna:tak:
Oglądała któraś wydarzenia przed 19stą? Znów 2 miesięczne niemowle rodzice skatowali że umarło, żebra połamane coś tam jeszcze...:-( Boże jak tak można jestem oburzona:wściekła/y::dry: dożywocie dla ojca dziecka bo niby to on tak pobił ale matka nic nie zrobiła, mówili że dziecko niechciane było podobno:no: serce mnie boli jak słyszę takie rzeczy:-:)-( Dziewczynce przez 2 miesiące nawet imienia nie dali, nie zarejestrowali chyba...

Ostatnia edycja:
megi ja nie slyszalam ale to nie ludzie to bydalki, jak niechciane to mogli zostawic w okienku zycia i tyle
dozywocie dla nich to za malo

Hej hej
Dziś rano był znowu płacz - mężulo ma wolne to zawiózł małą - ponoć płacze tylko rano a później już się fajnie bawi ... może będzie ok ...
Megi jedni katują a inni się starają i mieć nie mogą ...

dzien dobry
co tutaj takie pustki :eek:?
musze torta zaczac robic bo sie nie wyrobie dobrze ze ozdoby wczoraj polepilam:-)
madziarena na pewno bedzie oki

hej- Jasiek dalej goraczkuje i podejrzewam zapalenie jamy ustnej:(bidulek nie moze jesc pic i ma sine dziasla i chrosty na jezyku i policzku w srodu:(
Amelka przez to przechodzila w jego wieku masakra:(

pr to do lekarza po leki, wspolczuje bo wiem jak jest u nas dziewczyny jedna po drugie miala zapalenie dziasel no masakra, opuchniete, boli, najgorsze jest to ze to zarazliwe:confused2:

reklama
Do góry