reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kroma a ty na łużycką Olkę prowadzisz?Fajnie, że takie odważne te nasze dzieciaki, mi to kamien z serca spadł, ze się tak ładnie klimatyzuje.
Ja zaczełam jeździć autem też jak młodego woziłam do żłobka, kurcze jak się z poczatku bałam, ale z czasem trasę tak opanowałam , że z zamkniętymi oczami mogłabym jeździć.

Młody własnie bawi się małym konstruktorem, dziś dostał w nagrodę, że grzeczny był.

reklama
Hej laski...
Ja dzis zabiegana czasu nie mialam,latam prawie caly dzien
z rana dzilka,potem po mloda do szkoly a potem na 14 jechalismy do lekarza z szymkiem i wrocilismy dopiero przed 17...:tak:
U lekarza maly byl grzeczny robil wszystko co pani kazala,ladnie odpowiadal na pytania :-) to takie badania przed szkola robia dzieciaka tutaj...musial np.liczyc jakies tam kolka,albo narysowac czlowieka to narysowal mnie z dzidziusiem w brzuchu :szok::-D ale mialam ubaw haha , potem tez musial opowiedziec co widzi na obrazku taka historyjke,albo namalowac na lini prostej kwadrat,trojkat i kolo a potem pani go zbadala zmierzyla wiec wazy az 17,5 kg i mierzy 115 cm :tak::tak:
Sprawdzila nogi musial poskakac troche hehe..plecy takze wsio ok :tak: Myslalam ze bedzie sie wstydzil i nic nie zrobi ale gladko poszlo :tak:

Fajnie ze wasze dzieciaki zadowolone z przedszkola to duza ulga dla rodzica :-):-)
Kroma dasz rade z autem nie stresuj sie tak pomalu nabierzesz wprawy a kiedys bedziesz sie z siebie smiala :tak:
Megi i jak Zuzka podobalo jej sie ? nie plakala ?
Marzenka wspolczuje tego bolu mam nadzieje ze dzis juz teraz lepiej :tak:

A moja mloda idzie w sobote na te urodziny kolegi z klasy i juz sama zglupilam bo to jest z noclegiem hehe
i ma byc 10 chlopcow i 4 dziewczyny a dzis sie dowiedzielismy ze 2 dziewczynki zrezygnowaly a ta trzecia idzie ale na pare godz a na noc nie zostaje i moja jedna zostala sama..tak jakos glupio wyszlo z tym spaniem zeby sama byla z samymi chlopakami :eek: Ona chce tam zostac a mnie jakos tak to dziwnie...Beda urodziny robione w przedszkolu hehe i tam beda tez spali :tak::tak: Wy byscie pozwolily w takiej sytuacji spac swoim corka ??

A dzis znowu przyniosla zaproszenie na nastepne urodziny do kumpeli za 2 tyg i ta tez robi na 10 osob i to w kregielni hehe..jakos tak wszyscy robia duze powazne imprezki a ja to zawsze kilka osob i w domu :tak: tradycyjnie a moja sie nachodzi napatrzy u kogos i pozniej tez mi wymysla :tak:

A sie wam rozpisalam uciekam milego wieczorku :-)

owca to ladnie ci szymek wazy i ma wiecej wzrostu niz ksiazkowo jak 6 latek:tak:
sie zaczelo, bieganie, zalatwianie, wracamy do "rzeczywistoci":-D
ja dzisiaj tez latalam po klapki na basen, tramki na w-f ale musze jeszcze mlodej kupic tez
normanie cuda, wianki dzisiaj

No ciacho jest dosc wysoki tylko mowila ze wagowo za chudy...ale nie przejmuje sie tym je normalnie wiec taka ma urode :tak::tak:
Spadam na spacerek z psiakiem :tak:

moim zdaniem wazy dobrze, nasza mloda tez byla szczypior a teraz moglaby z 3kg mniej wazyc
a tez jak byla mala to normalnie przezroczysta byla

aneteczka- na Dżymały chodzi.
owca- mój M całe życie jak kościotrup wyglądał a teraz już sadełko jest, więc niech młody będzie chudy zdąży przytyć.

kurde posta wywaliłam i wcięło:cool:
napiszę po krótce...
owca Zuzia ok grzeczna była, podoba jej się i mówi że jutro idzie też:) jutro pół godz wcześniej idą bo religia to na 11.30-17.00 a w piątek tak samo tyle że mają angielski. Fajnie że Szymek się spisał u lekarza a co do Hani to jeśli zechce i będą pod opieką dorosłego to niech zostanie chyba jej nie pobiją chłopaki:-D no i jeśli nie będzie z nimi jej nudno....albo zrób tak że na kilka godz i do domku:tak:
marzenka współczuję bólu nogi oby to nic poważnego i ci szybko minie:tak:
madziarena daj małej czas, oswoi się to dopiero pierwszy dzień....Szymon owcy też długo tak miał i mu przeszło. Zuzia opowiadała że w jej grupie chłopczyk też dziś za mamą płakał prawie całe 5 godz z przerwami i był smutny....dla niej to coś nowego i musi się wczuć:tak:
Dobranoc laski:*

hej
wstalam przed 6 bo musialam dac dziewczynom klucz od sklepu bo nie mialy....
dawid juz budzi sie punkt 6 ale to dobrze..wczoraj spal juz o 19-30;-)
wszystkim dzieciakom potrzeba czasu na zaklimatyzowanie sie...pani mi wczoraj mowila ze dawid bardzo grzeczny chlopczyk jest ze nie ma znim zadnego problemu...posilki maja razem z grupa amelki(jego dziewczyna hihi)i ze maly podszedl do amelki na stolowce, amelka se je a on ja przytula hahha smieszne to bylo jak mi wczoraj amelka opowiadala:-D
madziarena twoj dzis do pracy:-Dw koncu koniec laby:tak:
megi z noga juz ok przynajmniej moge normalnie chodzic a nie sie potykac....wzielam tabsy voltaren i widac ze sa bardzo dobre
dzis mam wolne....kurde jakos tak dziwnie tyle czasu wolnego mam:-D
pojde do miasta i pozniej posprzatam obiad zrobie moze jakas zupe.............kurde nie mam pojecia co tu juz gotowac:eek:
pewnie wiekoszosc z was juz nie spi;-)

Hej.
Marzenko ojojoj trzeba była odrazu zgłosić wypadek i byś miała 100% tak jak Aneteczka pisze.
Aneteczka Kroma, moja z końca roku ... dziś znów akcja, ja ją wiozłam :( masakra zaryczaną i ryczącą zostawiłam z Panią i wyszłam. Potem była siostra bo zawoziła Flipa do szkoły - poszła sie pytać jak mała to ponoć ona boi się jak obcy ludzie wchodza, rodzice gdy przyprowadzają dzieci 0 kretynizm stoją i patrzą - i się śmieją, że małe płaczą. Mam doła dzisiaj ... ciekawe jak długo to potrwa.
Marzenko no mój dziś do pracy - od czerwca do dziś siedział w domu :p wraca w piatek, i w poniedziałek wyjeżdża na tydzień lub dwa ;) a Twój kiedy wraca ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry