reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko a no czasem śpi zwykle jak taka pogoda jak dziś jest...po południu lubi się położyć na godzinkę czasem dwie, ale nie zawsze bo jak ładnie to zwykle biega na dworze cały dzień z przerwami.

reklama
e kochana nic strasznego
byl tylko lekarz dalam papiery ze szpitala badania pokazalam ucho i ze zle slysze na nie i to wszystko..
mysle ze powinnam dostac z tego co inni mowia
decyzja za 2-3 tygodnie

A u nas sie rozpadalo i pada...do tego burza byla..na szczescie taka lajtowa hehe :-)
teraz kolacyjke robie bede hot dogi bulki juz sie robia w piekarniku :tak:

Marzenka to fajnie obys cos dostala :tak:
Megi to ci zuzka dlugo spi..moje skonczyly spanie jakos zaraz po roku :tak:
Ciekawe jak tam u naszego Aniolka sprawy sie maja :baffled:

marzenka oby bylo po twojej mysli:-)
owca u nas dopiero niedawno przestalo padac, my dzisiaj caly dzien w domu
wyrzucilam pelno ubran po mnie i starszej, nie wiem po co ja to trzymam:-D

ciacho widze ze pozadki pelna para;] ju aqto jestem z tych co trzymaja bez sensu;p w 1/2moich rzeczy praktycznie nie chodze no ale leza bo moze keidys jednak zaloze;p chomik jestem no coz moze sie kiedys przy da haha to po mamie mam:p

pr ja dobrych rzeczy nie wyrzucam, jak w nie wchodze to trzymam ale wyrzucialm plaszcz ktory od dwoch lat nie nadawał sie donoszenia bo mole mi przegryzly w dwoch miejscach i nie dalo rady uratowac wiec po co mi on?

Ja to jak PR trzymam i też myślę, że akurat może kiedyś założę czy coś hehe, powiedziałam sobie że przy przeprowadzce wyrzuce to co Mi niepotrzebne ale jednak zostawiłam bo przeprowadzka szybka była i nie było czasu na przeglądanie przy pakowaniu tego wszystkiego a przy rozpakowywaniu wszystko dawałam do prania i tak do szafek pochowałam ... Z czasem pewnie wrzucę do kontenerów albo wyrzucę ... U Nas też cały dzień padało z krótkimi przerwami i też cały dzień w domu spędziliśmy ...

DOBRANOC KOCHANE :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry