reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja bylam w sklepie bo wymyslilam sobie grilka w ramach obiadu :-p
takze miesko kupione kielbaske mam z pl to bedzie wyzerka :tak:
choc gulasz mam zrobiony ale to nic bedzie na jutro :tak:

Ciacho to niezle tyle przedmiotow to ile to nauki :tak:..to bedziesz za troche smigac do kosciola na spotkania pewnie..ja mam juz na 90% kupca na sukienke komunijna mloda ciesze sie bo udalo mi sie sprzedac za tyle co kupilam :tak:

Marzenka to fajnie ze maly chetnie chce do przedsz...i kierowniczka ze na reke ci idzie to duzy plus :tak:

Uciekam za troche sie zwijamy..milego popoludnia :-)

reklama
ja juz drugi raz bede przerabiac komunie, ale tym razem nie bede sie stresowac bo wiem co mnie czekac, to wszystko nie warte nerwow:-D ja mam po starszej albe ale pewnie bedzie duzo zaduza bo starsza byl wieksza w wieku mlodej ale to nie problem
my tez po zakupach, obiad wlasnie konczem, odkurzyc jeszcze zostalo i wolne:-)

My po kawce u znajomych z ostatniej klatki, małego położyłam i o 15 jedziemy z nimi do lasu, dzieciaki ich i nasze się wybiegają, może jakieś grzybki będą....jakaś odskocznia bo ile w domu można siedzieć a tak jakoś nam czas zleci:tak: Na obiad mam zupę parzyszkę więc nie robię nic. Dostałam ogórki od koleżanki, zaś w garnek włożę i ukiszę.

A My dzisiaj w domu, może są jakieś szanse dziś na jakąś wycieczkę rowerową chociaż już sama nie wiem .... :sorry2: niech ten weekend mija bo już mam go dość, chcę już koniecznie poniedziałek ...

Elo...dopiero wrocilismy z dzialeczki
gril udany najdalam sie ze ho ho..i jeszcze zostalo troszke :tak:
z psiakiem juz dzis nie wychodze starczy mu chasal 6 godz na dworze to teraz padniety spi :tak:

Megi to fajnie ze w lesie byliscie,czas zlecial i dzieciaki pobiegaly...fajnie miec tak kogos w bloku :tak:
a powiedz Aga mieszka kolo ciebie ? spotykacie sie tez ? chodzi mi o szwagierke daffi :tak:

Future jak tam dzionek minal? lody zaliczone??..

reklama
Hej

My dziś też cały dzień na dworze z przerwą na obiad. Młody teraz z tatą ogląda tarzana, a ja piekę na jutro szralotkę:-)A jak pięknie mi teraz pachnie.
Byliśmy w jysku, młodemu fajny kocyk kupiłam do przedszkola.
I tak dzien zleciał.

Do góry