reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heloł.
my dziś do tesciow jedziemy. i na lody do mc donalda na sniadanie haha, taki mam kaprys, a co............
mi tak sie nie chce jechac, bo jak słoń, no ale zostane zawieziona, wiec może się zdrzemnę w samochodzie hahah

aniołek - czekam na Ciebie. bo mi się przypomnialo o Tobie dzis...

reklama
Witam

Ja z tych co wszystko co niepotrzebne wyrzucają, no nie lubię mieć gratów w domu, których nie używam. Po przeprowadzce zostało nam 1/2 rzeczy, wszystko posżło na smietnik, a większość ktoś wziął.

Ja dziś jeszcze po resztę rzeczy do przedszkola z Miłoszkiem idę, a M ma sprzątać:-)Potem może grześ na spacerek w trójkę pójdziemy, a w niedzielę do deszczna na święto pieczonego kurczaka, jak pogoda będzię.

Future- ja też w ciąży co rusz do mcdonaldsa na lody jechałam, hehe czasami po 2-3 jadłam, ale te małe rożki. Teraz wypatrzyłam inny punkt włoskich lodów.

Ja poniedziałek urlop wziełam, żeby synka do przedszkola prowadzić i odbierać wcześniej,potem pewnie z 2 godz. wcześniej się zwolnie z pracy, a w czt już poszedłby do 15. Boje się bardziej od niego, bo on nastawiony jest pozytywnie, w żłobku też dużo dzieciom o przedszkolu opowiadały, no zobaczymy jak będzie w poniedziałek. Na razie zachwycony, że tyle nowych rzeczy dostał i weźmie do przedszkola.

A jestem ukrywam sie z kawka ;-) bo co tu pisac..
znowu pranie sie kreci dzis posciele posciagalam i piora sie..slonko swieci to poschna :tak:

No i u nas w poniedzialek tez rozpoczecie szkoly :tak: kurcze juz 3 klasistke bede miala wow...teraz dojdzie im jezyk angielski w szkole..mloda zaraz bedzie do mnie w 3 jezykach nawijac haha :-D..ciesze sie ze juz szkola bo juz mloda nudzi sie w domu :tak:

Ciacho a twoja to do 2 klasy idzie? teraz bedziesz miala komunie czy w 3 klasie?

Anetczka ja tez tak jak ty wywalam co mi niepotrzebne a m chomikuje :tak:

aneteczka bo my zawsze bardziej przezywamy od dzieciakow:-D na pewno mu sie spodoba i nie bedzie jeczal;-)
owca tak mloda do drugiej klasy i komunia w maju, zacznie mi sie drugi raz:sorry2: a starsza gimnazium a przedmiotow chyb z 14, poglupieli

Dzień dobry
Nocka po krótce do bani, Pawełek budził się nawet nie wiem ile razy, niech te 3 wyjdą bo biedak męczy się...po 4 to poszłam do pokoiku małego i już z nim spałam.
Jutro już szykowanie rzeczy na rozpoczęcie roku w zerówce. Dowiedziałam się że kilkoro dzieci z bloku będzie z Zuzią w grupie więc będzie jej raźniej:)

Dzień dobry.
Zacznie się co niektórym od poniedziałku, u nas na razie jeszcze nie, choć jak pójdę do pracy to może uda się Go wkręcić - zobaczymy.

Future to żeś masz zachcianki ;-)
Ciacho myśl pozytywnie, w maju pójdzie do Komunii i z tym już będziesz miała spokój później 18 się zaczną:-p

U Nas też ogólnie niestety po staremu.

reklama
my w biedronce bylismy na spacerku
moj juz dzis chcial do przedszkola bo akurat zawsze mijamy i focha strzelil ze chce isc..heheh
ja w poniedzialek zamienilam sie ze mam na druga zmiane.to go zaprowadze i odbiore po 12 godz ale od wtorku to juz normalnie bedzie do 14-30 raczej niewiem jeszcze jak pracuje bo tylko do poniedzialku grafik jest..
z kierowniczka zagadalam i jak m wyjedzie to bede ciagnac na ranki no chyba ze bede miala dzien wolny to dzien wczesniej bede miec popoludniowki..takze dobrze ze nie mam z tym problemu;-)
ciacho to zaraz sie zacznie latanie po kosciolach jak komunia sie szykuje:tak:

Do góry