reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha kurcze widze ze porazka na calej linii, szkoda ze nie ma wam kto pomoc finansowo zeby chociaz mogl sie za praca rozejrzec

A no porażka na całej linii, nic dodać nic ująć.

mycha przeciez jezdzi autobus do zar z jw z tego co wiem kwestia dogadania sie
naprawde podejrzewam ze jakby sie dostal bylo by wam o niebo lepiej mialby 2tys wyplaty do tego za mieszkaniowke do tego 13 mundurowki za poligony naprawde

Marzenka Mi nic nie wiadomo o jakimś autobusie więc nie wiem ...

reklama
mycha może marzenka ma racje z tym autobusem. A twojego mama nie mogłaby wam choć na dojazd tam pożyczyć przecież to w kwestii pracy jechałby więc powinna zrozumieć...no nie wiem jak wam inaczej już pomóc. My sami czekamy za wypłatą do poniedziałku:/

Witam
my juz obrocilismy z ranca do tego urzedu,wiec podatek zaplacony hehe spokoj bedzie :tak::tak:
Po drodze zachaczylam do szkoly musialam doniesc papiery,i moge napisac ze zaczynam 6 wrzesnia kursik - 300 godz niemieckiego :tak:takze znow bede chodzic na rano od 9-12 :tak: mam za free wiec ide :tak:
Teraz kawke spijam a potem wezme sie za gulasz :tak:

Mycha tez mysle ze dobry pomysl z ta Jw moze cos wymyslicie :tak: spogladalas na te ogloszenia wypatrzyl cos ?
Ciacho u nas wczoraj bylo deszczowo dzis mamy 19 st wiec tak srednio :tak:
Marzenka czemu az do Legnicy? nie robia tego w Gw?

mycha może marzenka ma racje z tym autobusem. A twojego mama nie mogłaby wam choć na dojazd tam pożyczyć przecież to w kwestii pracy jechałby więc powinna zrozumieć...no nie wiem jak wam inaczej już pomóc. My sami czekamy za wypłatą do poniedziałku:/

Nie ma szans na jakąkolwiek pożyczkę. :no:

Witam
my juz obrocilismy z ranca do tego urzedu,wiec podatek zaplacony hehe spokoj bedzie :tak::tak:
Po drodze zachaczylam do szkoly musialam doniesc papiery,i moge napisac ze zaczynam 6 wrzesnia kursik - 300 godz niemieckiego :tak:takze znow bede chodzic na rano od 9-12 :tak: mam za free wiec ide :tak:
Teraz kawke spijam a potem wezme sie za gulasz :tak:

Mycha tez mysle ze dobry pomysl z ta Jw moze cos wymyslicie :tak: spogladalas na te ogloszenia wypatrzyl cos ?
Ciacho u nas wczoraj bylo deszczowo dzis mamy 19 st wiec tak srednio :tak:
Marzenka czemu az do Legnicy? nie robia tego w Gw?

Coś tam wypatrzył, wysłał wiadomości może ktoś się odezwie.

pogoda dzisiaj naprawde kiepska typowo barowa:dry: piekny koniec wakacji:dry:
ja w tym roku tylko kilka sloikow dzemu malinowego zrobilam, reszte pomrozilam,
zjadlam bym sobie jablecznika mniam:-D
future to na 10min sie legni to zawsze cosik

Najadłam się placuszków a teraz odpoczywam przed lapkiem. Dzieci śpią więc korzystamy oboje z moim m. On tradycyjnie gierka World of tanks bo co innego...Małemu musiałam dać panadol w syropie przeciwbólowy. Tak biedaczek płakał łapki pakował więc wyczaiłam że to ząbki idą nawet smoka wypluwał. Zasnął po podaniu syropku. Dziś nockę też ładnie spał o 4.30 się wybudziił bo Zuzia wstała bała się jak deszcz walił o szyby. No dziś to pogoda jesienna tylko na spanie. Zaraz trzeba kawę spić jakąś bo pousypiamy tu.

reklama
Do góry