reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
madziarena i jak aminia zadowolona z fotelika?
ciagle pada i pada cala noc chyba.....
moj maly przyszedl o 5-30 do mnie zasnal a ja sie obudzilam przed 7 i tak jzu kawke popijam..
mycha powiedz mi a do jw niechcialby isc twoj?napewno byscie odzyli szybko ;-)
fajnie ze juz jestes;-)
ja dzis do tej legnicy jade buuuuuuuuuuu ale fajnie bo przynajmniej nie ma mnie wpracy:-D

reklama
dzien dobry
w nocy strasznie lalo normalnie taki rzesisty deszcz, ale cieplo jest to duzy plus:-) takze pozegnanie wakacji deszczem;-)marzenka powodzenia na komisji

Cześć dziewczyny.

Kurcze pogoda nie sprzyja :no: cały czas pada i pada i pada ... :wściekła/y:
U Nas od wczoraj bez zmian.

hejka

pogoda nie nastraja, jakoś do pracy muszę dojść, od poniedziałku jeżdżę autem, a dzisiaj jeszcze komunikacja i to z przesiadkami.

Mycha- a nie może twój spróbuje na opiekuna osób starszych jak załapał język, mężczyzn też potrzebują szczególnie z prawkiem i silnych do podnoszenia.

Owca- dobrze, że wam nie wlepił mandatu, masz kobieto dar przekonywania :-)

Kroma a no podłapał trochę języka, ale On na opiekuna raczej się nie nadaje...

hello
madziarena i jak aminia zadowolona z fotelika?
ciagle pada i pada cala noc chyba.....
moj maly przyszedl o 5-30 do mnie zasnal a ja sie obudzilam przed 7 i tak jzu kawke popijam..
mycha powiedz mi a do jw niechcialby isc twoj?napewno byscie odzyli szybko ;-)
fajnie ze juz jestes;-)
ja dzis do tej legnicy jade buuuuuuuuuuu ale fajnie bo przynajmniej nie ma mnie wpracy:-D

Marzenka
chciał się starać do JW ale trzeba mieć kasę na paliwo aby jechać na badania itp., a niestety My tej kasy nie mamy :-(

Tak więc i tak źle i tak niedobrze, fajnie by było jakby udało Mu się do JW no ale nie stać Nas żeby starał się o tę pracę ... :no:

mycha przeciez jezdzi autobus do zar z jw z tego co wiem kwestia dogadania sie
naprawde podejrzewam ze jakby sie dostal bylo by wam o niebo lepiej mialby 2tys wyplaty do tego za mieszkaniowke do tego 13 mundurowki za poligony naprawde

dzien dobry, jestem zombie.
Hesiek się obudził jak lało i nie spał 3 godziny.
wstala po 2 kolejnych, a ja nie wiem kim jestem.

pogoda nie nastraja do niczego, co tu dziś jej zapewnic...... nie mam pomyslu, pewnie caly dzien w domu. chyba, ze przestanie lac.

Future - no to możemy iść we dwie na zombie walk, bo ja też ledwo zipię. Ale ja na własne życzenie, chłopaki mi pospały koło 22, a ja sobie siedziałam do 1 z kumplem gadałam... i mam za swoje. Idę sobie zaraz drugą kawę zrobić.
Miałam dziś iść kilka rzeczy kupić dla małego i co? I nijak nie chce mi się z domu w ten deszcz wychodzić, może przestanie się z nieba lać na chwilę to wyjdziemy.

Ehh praca praca. U nas się w końcu uśmiechnął los i małż znalazł. Teraz tylko strach, żeby po 3 miesiącach okresu próbnego mu umowę przedłużyli, bo w sumie zatrudnił się na okres urlopowy i kij wie czy firma nie wzięła 3 osób tylko na ten czas, a potem spadać :sorry2: Ale trzeba szukać i nie być wybrednym szukając, bo niestety, jak chce się w czymś konkretnym to dużo trudniej.

reklama
a ja musze wyjsc na dwor, parasol w aucie zostawilam:-D dobrze ze mam jeszcze jeden tylko mniej poreczny jest:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry