reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to bedziecie ubozsi o 120 euro ale masz racje nie majatek a spokoj chociaz bedzieci miec,
a to ze na polskich blach to na bank dlatego was capneli, oni sa przewrazliwieni

reklama
no to bedziecie ubozsi o 120 euro ale masz racje nie majatek a spokoj chociaz bedzieci miec,
a to ze na polskich blach to na bank dlatego was capneli, oni sa przewrazliwieni

Tak jak mowisz bede spokojniejsza jak znowu nas capna do kontroli hehe :tak:
jezdzimy dalej na polskich bo jak wiadomo to zawsze taniej..
placimy na rok nie cale 500 zl za auto a tutaj jak sie dowiadywalismy to byloby 100 euro na miesiac wiec roznica jest niezla
bo tyle co tu na miesiac to ja mam juz rok oplacony wiec narazie tak jezdzimy :tak::tak:

Uciekam kolacje zrobic a potem spacerek z czworonogiem :tak:

wczesnie wychodzisz na wieczorny spacer, my z nasza tak 22-23 bo ona do 7-8 rano nie wytrzyma jakbym z nia o 20 wyszla ale co pies to inaczej
ja uciekam milego wieczoru:-)

wczesnie wychodzisz na wieczorny spacer, my z nasza tak 22-23 bo ona do 7-8 rano nie wytrzyma jakbym z nia o 20 wyszla ale co pies to inaczej
ja uciekam milego wieczoru:-)

No ja wychodze najpozniej po 20...bo potem to ja juz w pizamke wskakuje :-D
i boje sie o ciemku chodzic :tak:

Moj jak teraz zrobi to do rana do 8 wytrzymuje :tak: bo tak rano przed 8 dopiero wychodzimy :tak:
a w razie wu w lazience mam jeszcze ta mate wylozona taka mala i jak go przydusi w nocy to tam siuski robi ale teraz rzadko juz...powiem ci ze wlasnie dlugo trzyma :tak:

Dobra lece...:-)

Hej laseczki
wrocilam wlasnie z dworku do chalupki..
dzis policja nas zatrzymala haha jechali za nami kawalek a potem wlaczyli migacza polizei :-D ze mamy zjechac wrr...

Mycha wszystkiego najlepszego dla synka :-):-) nie martw sie zrobicie urodzinki i torcika w innym czasie ;-)
a sytuacji z rodzina wspolczuje....co do pracy to mezus juz nie bedzie wyjezdzal tam do Niemiec gdzie jezdzil??

Wstawilam sobie zupke juz na jutro :tak:

Owca niestety nie będzie tam jechał, dlatego coś innego szuka. Tam załatwił mu były pracodawca w sumie u swojej rodziny i jak zarobił i oddaliśmy to co byliśmy im winni to wtedy się Go pozbyli i go zwolnili stąd no i tam też juz nie ma po co jechać a nie powiem bo jak tam pracował to żyło Nam się o niebo lepiej!

owca to niezle trzyma, moja by tak kolo 5-6 rano juz piszczala bo ona w domu sie nie zesika
mycha to wredni ludzie nie ma co, a wiadomo na zachodie wiecej sie zarabia

hejka

pogoda nie nastraja, jakoś do pracy muszę dojść, od poniedziałku jeżdżę autem, a dzisiaj jeszcze komunikacja i to z przesiadkami.

Mycha- a nie może twój spróbuje na opiekuna osób starszych jak załapał język, mężczyzn też potrzebują szczególnie z prawkiem i silnych do podnoszenia.

Owca- dobrze, że wam nie wlepił mandatu, masz kobieto dar przekonywania :-)

reklama
Dzień dobry :) U nas po staremu jakoś się kula od wczoraj - zrobiłam sobie z małą wycieczkę rowerową po okolicach i tak 2 godzinki jeździłyśmy :)
Mycha STooo latek dla synka !! Zdrówka !!
Owca to Ci policja nooo :)) hehe ale zapłacisz i już będziesz spokojniejsza jeździła :)

Do góry