reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi - dzięki. a też. a dzisiaj śniło mi się, ze urodziłam Antoniego, J. się śnił Antoni Macierewicz, a jak Hesia rano włączyła baję, to leciał Antek mrówka. więc chyba zdecydujemy się na Antosia...ale sama nie wiem haha

ciacho - o to koniec wakacji nie przebiega pomyślnie dla dziewczyn.....

reklama
future rok temu starsza w dniu rozpoczecia szkoly dostala takiego kataru ze bylam w szoku ze az tak
megi pokaze ale nic nowego ja wiecznie tak samo:-D:-D ale to na tajnym wstawie bo juz jestem po :-):tak: jeszcze wieczorem tylko siwe malne i bedzie funkiel nowka wlosy

a ja dzisiaj szoku doznalam jak tankowalam w ciagu miesiaca paliwo podrozalo praktycznie 30gr
placialam dzisiaj za diesla 6,03zl normalnie rozboj w bialy dzien

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko co ty piszesz:szok: ponad 6 zeta:szok: dobrze że my mamy na gaz co nie zmienia faktu że tankować od czasu do czasu też trzeba:dry:
My po obiadku, dzieciaczki ucięły drzemkę, jak wstaną to pójdziemy z nimi na plac koło bloku.
Nie uwierzycie, Paweł mi przespał dziś całą noc normalnie szok. Długo na dworku wczoraj może i temu ładnie spał. Żeby już tak zawsze było...się rozmarzyłam:-)
Ciekawe jak tam nasz aniołek...jak jej sprawy...:confused:

Witajcie Kochane.
Mamy neta :) więc spokojnie i na luzie mogę Wam napisać. U nas po staremu, jakoś leci, pracy niestety nadal brak, Jaś dziś roczek ma a nas nawet na torta nie stać aby zrobić bo kupować nie chcę :(
Lipa jak nic, ani ja nic znaleźć nie mogę ani mąż :-(

hello
mycha a co wtracaja sie wam?kochana niepowinnas tak brak wszystkkiego do siebie bo siwa zostaniesz;-)bierz na luz mojego mama tez blisko mieszka czy siostra lub brat ale kazdy ma swoje zycie i tyle nikt nikomu sie nie wtraca.....i tak powinno byc
aniolek co sie dzieje?
megi dobrze w domku cio?:tak:
nasze autko tez do naprawy powinno isc niewiem na co moj czeka...........ale to nie moja dzialka:-D
ciacho i tu masz racje.....do bani z tym wszystkim ......a niektore jedza wszystko i co chude sa jak to jest!!
zaraz zmykam bo musz eogarnac kuchnie i bede piec kremowki wadowicie i pozniej do lumpa i do biedry chce skoczyc...ciagle szukam dla dawida ciuchow do przedszkola.....

Marzenka tak wtrącają się Nam do tego że wzięliśmy sobie pieska, jak krzyknę na dziecko bo coś zbroi też mają o to pretensje.. jak gdzieś jedziemy to wywiad przeprowadzają gdzie jedziecie o której wrócicie albo gdzie byliście i takie tam. Normalnie ile można? Ja mam dosyć, piszecie że Nasze źycie itp i mamy żyć tak żeby nam było dobrze, ale się nie da :no: później wlece na tajny to poopowiadam i się pożale bo nawet nie mam z kim pogadać :no: ogólnie zaczynam żałować że kupilismy te mieszkanie, z dnia na dzień coraz bardziej żałuję ...

Pozdrawiam.

megi ja tego lepszejszego diesla tankuje ale i tak ten tanszy jest po 5,80 co jest masakra
mycha super ze macie neta, a tak w ogle niech sobie starzy pogadaja, wcale nie musicie im nic mowic, obrocic sie na piecie i jechac, a gledzic i tak beda oni tak maja i juz no i do nich nie dociera ze wy macie swoje zycie, a oni traktuja was jak gowniarzy 15-letnich stad to wynika
100lat dla mlodego!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej nie nadrobie was ni chyba ze ebdzie chwilka
Mycha- wspolczuje powiedzcie wpropst rodzicom ze to wasze zycie i ze jestescie dorosli zeby sie do was nie wtryniali mam nadzieje ze zrozumieja

Hej laseczki
wrocilam wlasnie z dworku do chalupki..
dzis policja nas zatrzymala haha jechali za nami kawalek a potem wlaczyli migacza polizei :-D ze mamy zjechac wrr...

Mycha wszystkiego najlepszego dla synka :-):-) nie martw sie zrobicie urodzinki i torcika w innym czasie ;-)
a sytuacji z rodzina wspolczuje....co do pracy to mezus juz nie bedzie wyjezdzal tam do Niemiec gdzie jezdzil??

Wstawilam sobie zupke juz na jutro :tak:

owca pewnie serducho w garde co?;-) pewnie jakas kontrola oni nieraz tak maja
mnie kiedys sluzby celne zatrzymalyw drodze chyba szukali auta pewnej marki:-D bo wzieli do przeswietlenia moj dowod, auta i moje prawko

reklama
Wyjechalismy z garazu jedziemy sobie a patrzymy ze jada paly za nami ale co tam niech jada..potem my migacz ze skrecamy oni tez za nami hehe i na nastepnej drodze migaja ze zatrzymac sie...
Jeszcze my na polskich blachach jezdzimy to pewnie tez dlatego nas capneli..
Wiec odrazu papiery,dowod itp no i chcieli papier ze placimy podatek drogowy a my zonk..ze nie mamy :no:
no i zaczela sie gadka hehe..trzymali nas 20 minut...ja robilam za tlumacza heeh ale stresa lekkiego mialam :tak:
troche nasciemnialismy ze auto mamy to dopiero 2 miesiace bo trzeba zaplacic wstecz ten podatek...Jutro m jedzie do urzedu i zaplaci to..ciul 120 euro na rok to nie majatek :tak: a bedzie spokoj na przyszlosc :tak:
Nie placilismy tego szybciej bo m zawsze mowil ze dopoki go nie zatrzymia to bedzie jezdzil bez no to teraz ma...:tak:
Kiedys pare miesiecy temu tez go capneli bo przejechal na pomaranczowym ( co akurat mu sie codzien zdarza ) ;-)
i przekroczyl 8 km hehe akurat stali wiec mial pecha zaplacil mandacik i wsio wtedy akurat tego papieru nie chcieli..

Ale dzis mandatu nie dali tylko pouczenie ze mamy to zaplacic bo nie wolno bez tego jezdzic...:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry