reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejo :)
No Ciacho cudny dzień ciepełko i wogóle a dziś już pada - ale ciepło jest.
Ja wczoraj byłam na pierwszym zebraniu rodziców. Pani sekretarz rady rodziców odeszła no to musialy mnie baby wrzucić ehs będę musiała jakiś protokół już sporządzić z wczorajszego zebrania. Dzieciaki mają pasowanie na p-laka w poniedziałek o 11 - będę musiała się zwolnić - mają być rodzice bo będą wspólne zabawy, pasowanie obiad i do domku. Oj ... żeby tylko ta moja mała chciała chodzić ...
Megi 1,5 piwa mówisz ?? Mi to by też tyle wystarczyło a przed ciążą to miałam głowę do picia :p hehe
Uciekam workować :)

hejka

u was pada madzia, a u nas ciepło do rana. Byłam po bułki i się zdziwiłam, że rano ciepło jest.
Ja też byłam na zebraniu wczoraj, a dzisiaj adaptacyjne mamy.

hej
a mnie w nocy obudzila burza....padac tez padalo;-)
kroma dzis wolne masz?na ktora chodzisz do pracy?
ja dzis wolne mam
musze isc do miasta przelew wyslac bo moj rzeczy na poligon pozamawial i szybko musza dojsc..do lumpa tez skocze moze cos wychacze

dzien dobry
kroma ja tez sie zdziwilam ze cieplo jest z rana przed 8 bylo 21stop:-) i to sie rozumie:-D
marzenka burza:baffled: u na cisza i spokoj -narazie:-D, madziarena przyjemnej pracki,
nie moge doczekac sie fryzjera:-D

Witam z poranna kawka
u nas ww nocy byla burza ale sie blyskalo :szok: a ulewa byla ze hej...
teraz cieplo jest ale bez slonca :tak:

Megi jak tam glowa nie boli??..;-)
Ciacho co bedziesz robic z wlosami ? obcinasz ?
Marzenka udanych polowow w miescie :tak:
Madziarena hej :-) nie zamartwiaj sie napewno mala sie przyzwyczaji i bedzie chetnie chodzila :tak:
Kroma milej pracki :-)

Ja pranie robie,a potem do sklepu musze paczuszke wyslac...
Milego dnia :tak:

heloł.
a ja poszłam pozbierac sliwki o 9, zeby mała zjadla do snadania, bo kupy wczoraj nie robiła, i normalnie mnie gorąc uderzył, ze nie wiem. teraz się chmurzy trochę, ale gorąco jest naprawdę.

a ja wczoraj zrobiłam przegląd samochodu.... 162zł wrrrrrrr bo na gaz mamy...
no ale na rok mamy spokoj.

owca bede scinac chyba na boba, ale to sie okaze co mi moja fryzierka zaproponuje a zna sie na rzeczy:tak:
future cieplo jest ale fajnie bo to ostatnie dni wakacji chociaz tyle, a u mnie dzieciaki dalej przeziebione:dry:

reklama
Future brawo za 36 tydzień:-) blisko coraz bliżej juppi, nie mogę się doczekać aż się wypakujesz:tak:
owca głowa nie boli na szczęście;-) raz nie zawsze, trzeba czasem się zrelaksować bo by człowiek zdziczał heh:-)
ciasteczko pokarz nam później fryz;-)
Idę zaraz na zupkę nastawić i będzie na 2 dni obiad, jak nie zjedzą w jeden dzień:)
Miłego dnia!

Do góry