reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka
ja wrocilam w zpracy....obiad sie pichci maly spi to ja mam chwilke..
moi chlopacy byli 3 godz na rowerach:-Djak wstanie to pojedziemy dalej..
aneteczka ale on nie chcial wogule boze co za cyrk robil na ulicy wrzeszczal jakby go ze skory obdzierali ale polapal jaka z tego frajda i teraz nawet nie mysli o biegowym..o tak biegowy zrobil swoje:tak:
do milego

reklama
widze ze wszedzie dzien porzadkow, ja musze sie zabrac za szafe gdzie sa zimowe kurtki, plaszcze itp. tam dziada i baby brakuj:-D ale porzadek dzieciaki robia u siebie, ful podkoszulek malych, bielizny, spodni i calej reszty
marzenka to fajnie ze mlodemy podoba sie jazda na rowerze aneteczka tez sie uwinelas szybko

ja po fryzjerze, jak nigdy w 3 godziny się uwinęła.

Future- szybko wam zleci ta budowa, ja w tamtym roku fundamenty lałam we wrześni, a za dwa tygonie się wprowadzam, dzisiaj już kończą górną łazienkę i malują korytarz, schody już mam prawie położone, tylko podłogi i można mieszkać. A chyba się wezmę za segregację ciuszków dzieci, Tylko potrzebuje jakiegoś dopalacza,

Marzenka- fajnie, że śmiga może nam jacyś kolarze rosną, chociaż Olka to woli pływać i tańczyć, na rowerze śmiga ale nie chce na długie dystanse, do sklepu i z powrotem i potem mama nieś rower, a Arek jest na etapie biegowego i kopania do bramki, a ma siłę bo z połowy boiska strzela, aż się zdziwiłam, bo on to nie bardzo się garnął do jakiegoś sportu. Zawsze był na nie, a Olka to w jego wieku już pływała z nami w jeziorze, a ten boi się palca zanurzyć.

Tyle mojego siedzenia na kompie Arek się zesikał na kanapę.

Cześć laski
dopiero usiadłam z tyłkiem...nie wiem kiedy mi dzień zleciał. Rano sprzątanie, kawa u znajomych bo prosili nas później obiad pichciłam, dziś kluski ziemniaczane z kapustką i tak minął dzień. Popołudnie mam dla siebie, mężulek zabrał dzieci na spacer a ja mam chwilkę:) Przyjdzie to kawkę się zrobi i tak wieczór będzie.

Jola- pewnei że możesz zamrozić, w końcu mrożonki to najzdrowsza forma przechowywania żywności. Ja w sumie do tych pierwszych zupek nie dodawałam masła, ani żadnego tłuszczu,a jak sie boisz to możesz po odmrożeniu dodać trochę masełka.

ciacho- w sumie to szybko, placki ziemniaczane robię w mikserze to minuta.

Teraz wziełam się i na jutro krupnik robię. Mały śpi, po boisku z tatą był tak zmęczony, że na kanapie w dużym pokoju kimpkę strzelił, wybiegało się dziecko.

megi fajnie jak czlowiekowi dzien sie nie wlecze;-)kroma jak ma sie za co wykancazc to super wszystko idzie, naprawe szybko wam poszlo, bedzie mozna was odwiedzic :-D
aneteczka ja placki ziemniaczane moze 1-2 razy w roku robie:sorry2: ale lubie tylko jakos tak zapominam ze istnieja:sorry2:

Hej my tez dopiero co wrocilismy z dzialki :tak:
starsze dziecko zabrala babcia do siebie na noc takze mam 1 to luzik ;-)

Kroma to myk myk i bedziesz u siebie ale fajowo...a dzieciaki beda mialy osobne pokoje ??..ty piszesz ze Olka lubi plywanie ona juz umie plywac tak bez niczego??...Bo moja plywa tylko z kolkiem lub rekawkami hehe a taka duza chciala by umiec bez ale za bardzo panikuje jak ktos chce ja uczyc to ta wrzeszczy i sie boji :angry:

Ja tez lubie placki ziemniaczane i ide na latwizne bo kupuje tu mrozone i myk na patelnie i gotowe :-D

Ciacho to juz masz pewnie wszytsko kupione do szkoly?? ja mam juz wsio jeszcze tylko farby zostalo nam kupic :tak: wczoraj kupilismy buty na sport :tak:

Ide jakies kanapki montowac bo glodna wrocilam :tak:

owca no niby tak, mlodje pewnie bede musiaal dokupic jakies bloki techniczne kolorowe i takiej tam rzeczy ale nie panikuje to 10min i mam kupione:-D
za to mloda nie ma zabardoz ubran do szkoly:baffled: no i dzisiaj kupilam jej bluzke i spodnie takie luzniejsze, ale ma 2 pary spodni i 3 pary leginsow to jednak troche malo:sorry2:
a dostala dzisiaj takiego kataru tak rapotownie ze teraz normalnie przez nos mowi:baffled:

a ja mialam placki ziemniaczane przed wczoraj;-)
ja zadko je robie bo niechce sie tarkowac..przymierzam sie do kupna jakiegos robota....tylko niewiem jaki chce:baffled:
my bylismy na dworze teraz juz leze wykapana odpoczywam bo od 5 rano caly czas na nogach a jutro znow..mam renament na alkohol....juz mi sie nie chce..........coz jakos zleci..
kroma tylko pamietaj zbey fotki wrzucic..juz i tak pewnie ladnie tam wyglada..no wlasnie powiedz jakie bedzie rozmieszczenie pokoi sypialnia wasza i obok pokoje dzieci?
owca moj maly tez sie uczy plywac ale z tymi motylkami:tak:
ciacho same wydatki co nie............ja juz kupilam wiekszosc dla dawida mam nadzieje ze wrzesien bedzie luzniejszy pod wzgledem kasy;-)
ja musze sie rozejrzec za kurtka na zime dla malego....pozniej ceny beda ja z kosmosu.....

reklama
marzenka u mnie we wrzesniu tez beda wydatki bo ubezpieczenia dzieciakow w szkole, do tego jakies ksera, skladki itp. takze mysle ze na kazda ze 100zl pojdzie i to lekko:sorry2::dry: ale im wieksze dzieci tym wieksze wydatki tak juz jest
ja pewnie znowu bede cos ogladac i pojde o 24 spac a pobudta przed 7 i tak

Do góry