reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć!
Ja dziś mam nerwa jakiegoś, @ dostałam i może temu. Pospać się nie dało, młody pobudkę zrobił przed 7 a o 2 karmiłam głodomorra. Mielone urobiłam, ziemniaki obiorę i sosik zrobię i finał. Później chyba spacer bo słonko jest a jak nie to sami pójdą moi a ja drzemke sobie utnę a co:p

Tak chodzimy, lubimy razem chodzić a jak ja mam robotę to mi mój sam karze dzieciaki ubrać i wychodzi na spacer wtedy mogę coś na spokojnie zrobić i w tym przypadku mam dobrze:) Żeby tylko na stare lata się coś nie zmieniło.

a ja jakos nie mialam problemu w wejsciem na bb
owca robie tak samo jak ty:tak:
ciacho po co komu byloby to robic hmmmmm dziwne jeszcze z amsterdamu:confused:

na mojego narzekac nie moge chodzimy na spacery......do parku razem jak ja jestem po pracy...maly jezdzi a my mamy czas dla siebie:tak:
jak jest ladna pogoda to tez go wezmie zebym mogla se spokojnie posprzatac:tak:jest ok:tak:

Hejka
ja zaraz do pracy jak mi się nie chce z rana.

Future- każde dziecko inaczej bunt przechodzi, Olka to miała bunt, ale bez rzucania się i histerii, jedynie co to nas lała i się nie słuchała. A młody ma odwrotnie, nie bije tylko ryk i na ziemi siedzi, albo leży. U nas zaczął się z Olką jak młody się urodził, a młody ma teraz bunt. Potem bunt przejdzie i zacznie się przemądrzanie i pyskowanie.

MEGI- TO u mnie M tez na spacerki chodzi tylko z rana jak ja w pracy.

ciasteczko- dużo osób miało ten problem, laski na innym forum też nie mogły się zalogować i miały te same wiadomości na skrzynkach, ja też nie mogłam się zalogować, ale nie sprawdzałam kto tam się próbował włamać.

czesc :-)
myslalam ze dluzej pospie ale dawid wybil mnie z rytmu:eek:przyszedl pomarudzil i zasnal a ja juz zasnac nie moge..no nic poloze sie popoludniu;-)
zaraz mi sie pranko wypierze to powiesze potem trening i do biedronki pojdziemy po jakies jogurty itd....
kroma kochana na ktora masz do pracy?wiem ze ciezko ja tez jak wstaje o 5 to masakra zwlaszcza jak dobrze sie spi......jak ci sie wogule pracuje?
kurde jak ten czas zlecial za tydzien nasze dzieciaki do przedszkola ida.....mam nadzieje ze w ten pierwszy dzien uda mi sie zaprowadzic i odebrac dawida osobiscie;-)

no hej. my tez nie śpimy, bo zaraz do gorzowa uderzamy ;)

Kroma - moja w zasadzie się nie rzuca na ziemię, tylko wrzask i tupanie. no i bicie. łapy jej chodzą, ale ja się już nie daję. odstawiam ją na bok i odwracam się. ona zazwyczaj leci do tatusia, ale tatuś już ma przykaz, ze ma jej nie brac. i poki co się stosuje. on za tydzien wraca do pracy i zobaczymy jak księżniczka bedzie musiała mnie znosić ;) w takich sytuacjach. wypłacze się, to i przyjdzie ;)

reklama
Do góry