reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

dzieciaki moje się przyzwyczaiły, że mama rano wstaje i o 6tej już mnie obudziły, chociaż dobrze to, że Olka się przyzwyczaiła i będzie wstawać do przedszkola bez problemu.

Ja mam fryzjera w końcu dzisiaj, nie chce mi się, ale nie byłam z 3 mce. Mam nadzieję, że nie będzie padać.

reklama
WItam

Jak fajnie, że dziś sobota, pospalam do 8:-)po nerwowym tygodniu fajnie odpocząć.

kroma- mój młody przeważnie już o 5,30- 6 na nogach, czasem wcześniej, wogóle to on nas budzi, dziś też przylazł o 6 do łóżka i m poszedł z nim do drugiego pokoju. Fajnie, że Olka już się przyzwyczaiła wstawać, wcześnie, bo juz od pierwszego dnia w p-lu będzie wyspana. Ja u fryzjera byłam 1,5 m-ca temu, jeszcze z dwa trzy tygodnie muszę wytrzymać.

marzenka
- super , że Dawidek tak szybko nauczył się jeździć widać, że biegowy zrobił swoje. Ciekawa jestem jakby mój siadł na taki rowerek z pedałami, ale już w tym roku mu nie kupię, za rok dostanie. Teraz to nie wiem czy dorośnie do 14 czy 16. Może w zimie na przecenach coś popatrze.

Witam kawke pije i zaraz biore sie za porzadki :tak:
U mnie mlody wlasnie teraz wstal, z nim mam nieraz problem zeby go obudzic przed 8 do przedsz...a nieraz wstaje sam okolo 7 :tak: najgorzej to zima jak rano ciemno :tak:

U nas popadalo w nocy a teraz slonko :-)

ddzien dobry
kroma to fajnie ze mloda sama wstaje a moja jak byly w tym wieku tez tak wczesnie wstawaly pozniej im sie pozmienialo a tera roznie bywa:-Dwazne ze problemu nie bedzie ze wstawanie:-)
aneteczka taka weekend to wytchnienie, owca ja tez musze sie za porazdki wziac a lenia mam:sorry2::-D
ide dzisiaj kupic brakujace ksiazki bo od 2 tyg sie zbieram i nic
u nas mgla:baffled:

future to widze ze budowa pelna pare idze:-) super, nie ma to jak wlasne cztery sciany:tak:
kupilam reszte ksiazek dzieciakom i znowu ponad 100zl poszlo ale to musza miec

Ja posprzątałam i trzy godziny w plecy. Zrobiłam obiad, dziś będą placki ziemniaczane z sosem. Ha i jeszcze zdążyłam pazurki zrobić, zanim moje chłopaki wrócą z boiska.

Jola jak chcesz mrozić to możesz zamiast słoiczków kupić w aptece te pojemniki na mocz:-psterylne, funkcjonalne, jeden kosztuje 50gr, ja w nich mroziłam jedzenie dla małego.

reklama
Do góry