reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam u mnie dzis deszczowo...popadalo i teraz mniej ale ciagle cos mzy :tak:
kawke sobie juz pije,potem ogarne i jde do sklepu bo maja byc nowe bluzki dla dzieciakow to cos im tam kupie :tak: i tak pomalu zbieram bo wszystko co maja to juz krotkie rekawy :tak:

Madziarena mala moze sie wstydzila,pamietam jak u mnie bylo na 1 spotkaniu przed komunia dzieci sie przedstawialy po kolej w kosciele a moja taka duza i co powiedziala tylko swoje imie i nic wiecej glowe spuscila i koniec...:tak:

Marzenka to fajnie ze maly jezdzi mojemu tez sie troche kierownica chwieje jeszcze ale jakos jedzie :tak:

Uciekam papa

reklama
Hej
No pogoda nie zachwyca, szaro buro:/
Mały nas obudził po 6 a tak się dobrze spało, no cóż:sorry2:
PR- najwyżej parasole weźmiecie gdyby padało;-)
Mam dziś wenę na porządki, muszę remament dzieciom w szafach zrobić.

my juz po spacerku
poszlam do biedronki bo jest caly komplet dresow tomka i przyjaciele ale za duze jeszcze na dawida spodnie to chyba by za 3 lata ubral dopiero..szkoda bo widac ze jakosciowo dobre
do lumpa tez zaszlismy kupilam sobie fajna bluzke za 8zl :-)
a my dzis wyjatkowo w gosci idziemy do znajomych:tak:

megi no ale i tak balam sie, ze wiecej bedzie, wiec spoko. wazne, ze jeżdzi ;) dziś już byliśmy na żwirowni załatwiać żwir, bo nie mogą wylać fundamentów, ale uwija się moja chłopak, ze szok.

Hesi ubrałam kalosze po deszczu, jak wyszło słonko i polatałyśmy troche. efekt taki, ze ja mam skurcze, Heska do prania z błota, i śpii. ale radocha przeogromna. mam nadzieje, ze gości prześpi jak przyjadą, bo pozniej, po każdje prawie wizycie, ona jakaś rozregulowana. to dla niej coś nowego, a zresztą bedzie mlay 2 miesieczny dziudzius, to lepiej niech śpi ;))) bo jeszcze zrobi my cacy z pięści ;)

ciasteczko soki z malin zwłaszcza na zimę super sprawa;)
future mnie dziś do południa też głowa bolała, teraz mżawka jest i ciemno że światło w pokoju już świeci...dzieci mi dziś senne spały w dzień. Chyba ma się ku końcowi lato i upały, tak mi się coś zdaje:/

reklama
ale mi szybko dzionek zlecial.....jak zawsze jak mam wolne...
maly jak sie wychasal jechal rowerem boze swiety jaki szogun z niego:szok:
nagralam filmik ale niewiem jak wgrac na tajnym:confused:
megi mnie tez sie tak zdaje;-)
ja tez pospalam przed obiadkiem..czekam az maly zasnie to tez ide do loza bo na rano mam jakis film obejrzymy..
bylismy u znajomych potem w lesie wszyscy fajnie dawid sie wychasal z psem:tak:
milej nocy

Do góry