reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja juz po kapieli , popijam zimne piwko :tak:

Ciacho to do dziela haha :-D moze jakis synek do kolekcji ;-)

Marzenka gratki dla synka, szybko mu poszlo tak sam od siebie sie nauczyl ??
a co sie dzieje w pracy ??..:baffled:

Milego wieczorku !!

reklama
Hej

Marzenka- gratki dla Dawidka:-)

ciacho- heeh nie widadomo co nam pisane:-p

madziarena- ja drugiemyu dałabym na imie maksymilian, w skrócie maksu, bardzo mi się podoba.

hej hej
Marzenka powód do dumy - gratulacje
Ciacho a jednak może i trzecie - synuś :p
A my wczoraj byliśmy w przedszkolu mała się bawiła ale nie chciała siedzieć w kółku i się przedstawiać - dostała potem karę na bajki i oburzona poszła spać - mówi, ale ja już się będę przedstawiać mamo ... i tak nici z bajki niech się uczy!

czesc
ehh synek nie dal pospac..przylazl juz po 6 i lipa ze spaniem a mi sie tak oczy kleja..
no nic wypije kawke pranko juz wstawilam po sniadanku wysprzatam lazienke..okna znow musze przetrzec boze jak te robale sraja............az wstyd!!!!!!!!!!
owca no nie chcial sam wrzeszczal jak nigdy hehe ale jak pokazalismy ile w tym frajdy to juz sam wsiadal:tak:czasem jeszcze jezdzi koslawo ale to co wazne ze rownowage trzyma a z czasem sie wszystko nauczy :tak:
biegalismy za nim a on nam uciekal chcial byc pierwszy:-D
a w pracy hmmmmmmm kierowniczki za duzo od nas oczekuja...bo ja sie nie rozdwoje ani nie potroje zeby wszystko bylo na cycus glancus!!!!!mniejsze o to,,, musze poprostu nabrac do tego dystansu.....
madziarena mnie sie wydaje ze to nie powod do kary kochana....u nas tez dzieciaki nie chcialy ale trzeba dac im czas na oswojenie sie
pogoda jakas dzis pochmurna........oby sie rozpogodzilo

witam
madziarena mloda przedstawi sie poprostu dla niej tez jest to nowa sytuacja i musi sie zaklimatyzowac nie ma oco szaty drzec
marzenka super ze mlody sam pedaluje na dwoch:tak: a oknach nic nie mow ja tydzien temu bylam w kuchni a wyglada tak jakby od roku bylo nie myte:dry:

Ciacho, Marzenka ja dobrze o tym wiem, że to nie powód do kary ale ona to specjalnie robiła - bo chciała piłkę to się nie przedstawi, wogóle na złość robiła :) ja z nia o tym rozmawiałam tłumaczyłam później i ona dobrze wie, że nie może mieć tego co chce, że czasem trzeba usiąść i posłuchać, a dla niej to żadna kara - przynajmniej wieczór spędziła ze mną a nie przed TV - czytałyśmy bajki i o 21 już spała ;)

reklama
madziarena moj tez przed 21 juz spal:tak:my codziennie czytamy:tak:teraz go klade wczesniej nawet przed 20 idziemy do lozka zeby do przedszkola wstawal wczesniej:tak:

Do góry