reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

kroma- super , że jeszcze tylko dwa twygodnie i będziecie na swoim, wspólczuje jednak przeprowadzki :p

My dziś też spacerek na staszica zrobiliśmy,a potem autobusem.Młody przynajmniej teraz grzecznie siedzi, bo zmęczony. Na szczęście dziś M ma jechać po samochód, mam nadzieje, że już wsio oki będzie.
A mi się strasznie spać chce, w pracy dziś miałam mega nerwowo i chyba stąd to zmęczenie, a jutro zapowiada się jeszcze gorzej:sorry2:ech.........szkoda gadać.

reklama
my niedawno wrocilysmy ale naszalam sie z mlodym na placu zabaw a raczej naganiala, na slizgawke podnosilam i koniki bujane byly no cuda wianki:-D takie maluchy sa bardzo absorbujace a ja odwyklam:sorry2::-D ale milo dzien spedzilam:-)

hello
aneteczka u mnie tez nerwowo... jak dobrze ze jutro mam wolne:tak:
kochane jestem dumna z mojego synka:-Dumie juz jezdzic na dwoch kolkach :tak:normalnie morda mi sie cieszyla :-)
u nas co do auta to w pazdzierniku poslzo jakies 1200zl nowy akumulator plus cos tam jeszcze.....a tak jest ok..
tylko cos charczy jak sie odpala a moj zwleka z tym juz sama niewiem ile czasu......
kroma ale fajnie masz;-)w koncu na swoje pojdziecie;-)
milej nocki

reklama
marzenko to masz powód do dumy, gratki dla Dawidka:-)
future no 700zł to i tak ładna sumka, auto to skarbonka ...normalka że trzeba w nie ładować.
Czekam aż mały zaśnie i spokój będzie.

Do góry