reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia ja twoje zdjęcie wczoraj na fb tez widzialam. tez fajnie wygladasz. nogi długie, laska jak trza ;)

dzieki dziewczyny za wsparcie, a pamiętacie jak płakałam niedawno, ze w ciązy znow jestem? a teraz już na porodówke czas :-D

reklama
Witam ze śniadankiem, pospałam jeszcze z małym do prawie 9 ale obudził nas już po 6 pograndził i zasnął. Idziemy dziś się zorientować co i jak z rozpoczęciem roku w zerówce u Zuzi.
kroma fajnie że już niebawem będziecie na swoim:)

o matko zuzia juz do zerówki. szok. czemu te dzieci tak szybko rosną. ale to juz pawelek ma rok zaraz hoho...

moja wlasnie odpływa, ale znów miałam awanture, bo ją posadziłam na nocnik, a ona nie chciała, bo chciała do zabawek. no szok... co ja się z nią mam. wredot mały.

Future- nie pekaj moj Jasiek jest nie lepszy.. zaczyna wszystko wymuszac na krzyk na placz wszedzie wlazi wszystkim rzuca i do niego dolacza Amelka ze jak wracam z pracy to mam ochote uciekac spowrotem..

Hej...wrocilam z dzialki dzieciaki odebrane :tak:
teraz obiado - lasania dzis :-)

PR fajnie to napisalas o dzieciakach ze jak wracasz to chcesz uciekac spowrotem hehe :-D
Megi i jak tam wrociliscie?? co sie dowiedzialas ?
Future to ci mala lobuziara,masz wesolo przynajmniej ;-)

Z moja figura nie przesadzjcie hehe to tylko nogi mam szczuple a sadelko wisi tez :tak: ale nie nrzekam dobrze jest :-)

Ide wyciagac jedzonko z piekarnika bom glodna :tak:

OWCA byliśmy się pytać. Rozpoczęcie roku 3 września o 9.00 dostaliśmy spis podręczników do przedmiotów Wychowanie przedszkolne i Religia.Fajnie bo mój dopiero po 6 września do pracy tak więc będziemy mogli z Zuzią iść na rozpoczęcie i przeżyć to z nią:-)

megi- ulala mała 0 :) ale fajowo ciekawe jak Zuzi sie bedzie podobac. JA pierwsze dnia jak Amelka poszła do przedszkola to wzielamwolne i nie moglam sobie miejsca w domu znalezc

reklama
Do góry