reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia to super ze warunki extra, zycze udnaego wypoczynku
a korki wszedzie wy nad morze mieliscie a dzisiaj ci co wracali znad morze tez w korkach

reklama
w tv ponoc trąbili o tych korkach.... teść się martwił jak my to zniesiemy i dzieci , bo bez klimy.... fatalnie sie jechało, ale mam grzeczne bąki i wytrwały :tak:
Ogólnie tu ekstra. Właśnie wszyscy posneli a ja z neta moge w spokoju skorzystać. Misia rozbita totalnie ze spaniem. Dopiero zasneła też. Fruciu i teściowa też śpią...
Tyle tu atrakcji, że nawet jeszcze fotek nie porobiłam. Dojechaliśmy to było po 13.00 rozłożyliśmy się, porozglądaliśmy po ośrodku to 15.00 Poszliśmy nad morze na chwilkę zobaczyć którędy się idzie, wróciliśmy na obiado- kolacje i na basen czmychneliśmy :tak: Ale super!
Zjedliśmy lody... jest tu nawet wypasiony plac zabaw dla dzieciaków ... kort tenisowy i trampolina.
Dzieciaki w siódmym niebie i ja z resztą też.... :tak:
Później na powietrzu pod zadaszeniem jest open bar i sie pije i je co chce... stół szwedzki normalnie i pan za barem z trunkami ;-) nic tylko się teraz "rozpieszczać" ;-) Ognisko też jest, normalnie miodzio i biesiada do rana tu ;-)
My jednak pełni wrażeń zmęczeni na maxa... ja też.
Odezwę się niebawem... pewnie jutro wieczorem jak dzieci zasną... na spokojnie.
Pozdrawiam!

ciacho dziekuję
Future pewnie zostanie Antoni więc co sie pytasz :-p
ja tam zawsze mam problem z imionami ;-) ile ja sie nemeczylam z moimi ;-)

ide w kimono paaaaaaa

Dobry wieczór.Nadal mamy strasznie słabego neta, mam nadzieję że uda Mi się wkleić tego posta. Widzę co niektórzy nadal się urlopują :) u Nas jakoś leci, dzieci odpukać zdrowe, Mąż na miejscu. Oboje szukamy pracy, może ktoś coś wie o jakiejś???Jak w końcu będziemy mieli normalnego neta to na pewno będę na bieżąco.Larvunia miłego odpoczynku, Future Antoni jak na Mój gust fajniesze imię ;) Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło. Buźki

hej - dzień doberek :)
Ja od 6 już workuję sobie - koniec laby nadeszła szara rzeczywistośc ;(
Larvunia - super, że jesteś zadowolona - baw się świetnie i korzystaj !
Future - Antoś ładniejsze, Gustaw - hm .. jak to skrócić ? Gucio ?? :))
Ciacho jakbym miała basen bliżej pewnie też bym poszła bo w moim baseniku na dworze woda zimna - (w sobotę wymienialiśmy).
Byłam z małą u lekarza dostała syropy i już nie kaszle jak myślicie jezioro wogóle wchodzi w grę u niej ? Mój M też chory - angina ropna - wszystko przez tą zmienną pogodę. Dziś znów ma być upał więc trzyajmy się ciepło :)

Bry dzionek !!

Larvunia to mieliscie droge wspolczuje tyle km w korku ale grunt ze jestescie na miejscu i jest super !! wypoczywj i korzystaj do woli :-):-)

Future jak dla mnie to antos :tak: gustaw hmm..dziwne troche...:tak:

Ciacho tez mialam isc na basen ale wieczorem @ przyszla i sie wkurzylam :angry: i nie ide bo ani sie nie pokapie ani nic...do tego wszystko mnie boli wiec rzadna to przyjemnosc...

Madziarena nie wiem z kapiela, jak mowisz ze juz kaszel przeszedl to moze by isc pochlapac sie raczej moze...:tak:

Ide pic kawe :-)

reklama
dzien dobry
owca hehe ja zaraz ide na basen, juz jaki ukrop na dworze jest 28stop
madziarena dobrze na wolnym ale pozniej rzeczywistosc wraca
halo mycha:-)

Do góry