reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
Future- ANTEK!!! i jak auto my musimy czekac do nastepnego tyg zeby nam mechanik wzial...:angry: mam nadzieje ze to tylko paski beda:angry:
Jolka- ja tez kaszle znow sie zimnego napilam

reklama
no nie wiem, strasznie mi się Gucio podoba. i Gutek. do Heleny bardzo pasuje. i tak się bardzo zastanawiam. chcieliśmy Antosia, ale jakoś do nas przemawia teraz to drugie.

ja mialam noc mega ciężką i już mialam mysli szpitalne haha, ale zasnęłam w końcu nad ranem i spalam do teraz prawie. kurde no z Hesią mi nie bylo tak ciężko. zaraz wgram jakiegos wieloryba do galerii...

my po basenie ale bosko bylo, polywalam sobie, jednak co wieszke dziecko to lepiej, mloda juz duza
dalam jej deche i plywala na sportowym na zerowym torze ale ja wymeczylam:-D:-D
imie dla dziecka powinno byc takie zeby rodzicom sie podobali i zeby dziecka nie krzywdzilo
future z druga ciaza zawsze jest inaczej
aniolek jak zyjecie w taki upal?

ciacho co tak szybko wrocilas z basenu??
ja jak ide to na przynajmniej 4 godz bo moje dzieciaki szybciej z wody nie wyjda :no:...dla hanki to jeszcze jest za krotko :tak:

ja bylam w sklepie a zaraz zabieram sie za placki z cukini :tak:

owca bo tu jest drogi basen za godzine placi sie 10zl a za mloda 7zl i jak przekroczysz czas to placisz po 25 groszy za 1min:dry: jak sie idzie samemu to oki, ale tak cala rodzina to 50zl jeden wypad
niby na 2 godziny jest taniej bo ulgowy 12zl a ja 15zl
kiedys byl na caly dzien ale nie wiem czy jest ale i tak ja bym nie wyrobila ja 2 godziny i mam dosyc, musze mlodej pilnowac:sorry2::baffled:

A zapomnialam ze na godz sie placi hehe to dosc drogo wychodzi to lepiej nad jezioro w takim razie :tak:
u nas tani jest basen jak ide to place 3,70 za nas trzech i mozemy caly dzien siedziec :tak:
tu nie ma na godz ...to jest dobre wlasnie :tak:

tu takie ceny bo to rekreacyjny jest i trzeba utrzymac to wszystko ale mimo wszystko dla dzieciakow powinno byc taniej, chociaz te 5zl na godzine
u was tanio, kolezanka w mieszka w holandii i tam tez tanio jak barszcz to i wtedy mozna sobie chodzic na caly dzien za taka kase:-D ja to wtedy bym pewnie chodzila 5 razy w tygodniu:-D

a ja bylam przed chwila na dworze maskara jak dobrze ze w worku mam chociaz chlodniej bo ja glupia dzisiaj ubrlama jenasy rurki i sztuczna blyuzke jakas masakra

reklama
Do góry