reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oj chyba ja pojde zaraz na basen. ale chętnie bym pojechała na słowianke, odpoczęłabym trochę. Ale już się chyba nie porywam z motyką na słońce. Mieliśmy jechać popoludniu nad jezioro, ale ja jakaś dętka jestem.

Pr - gratuluję. dzinsowe rurki hmmmmm ciekawe. chciałabym to zobaczyc hahah
sukienkę powinnaś ubrać i gołe nogi i brak majtek ;)

reklama
Pr spoko ja dzisiaj ubrałam czarne dżinsy rurki a w pracy klimy nie mam - z 35 stopni lekko jest w biurze po to poddasze - na szczęście miałam ulokowane w szafce krótkie portki to ubrałam bo bym se dzisiaj cosik ugotowała ;)
Ja po pracy wylegam się na trawę przed domek - mała do basenu a ja na leżak :) trochę odpoczynku a cooo póki słoneczko jest bo coś nie długo już poświeci...
Future Ty kochana odpoczywaj ;)

ciacho- nie mam klimy to stare rube mury zimno trzymaja;] tylko gorzej bedzie jak bede do domu wracac autobusem to mala sie zagotuje na Ameen;p
Madziarena ja moge zdjac oporty i fartuszek zalozyc to by chlopaki sie ucieszyli na pewno;]

pr grube mury chlodek trzymaja to fakt ale popoludniu ma byc deszcz i burza wiec moze sie ochlodzi
future no jak tak goraco to burza na pewno gwaltowna a juz sobie wyobrazam jakie musza byc kaluze co ja pisze potok wody
u nas tez juz sie chmurzy i cos sie kreci

Znów Szczecin unplugged? Kilka lat temu w kwietniu śnieg spadł i elektrownia zdechła, wesoło było :-) Doba bez prądu, a my wtedy w mieszkaniu wszystko na prąd mieliśmy :-D Ale było miło, znajomi wpadli, w planszówki graliśmy i ogólnie strasznie fajnie wspominam :-)

My wychodzimy na prostą. Tzn smarkam i kaszlę jeszcze, ale zaczynam się czuć jak człowiek. Teraz za to temperatura mnie dobija, jak na moje może się rozpadać trochę, nie będę marudzić ;-)

PR, madziarena - skąd Wam do głowy pomysł wypadu do pracy w rurkach przyszedł? :-D Współczuję, ugotowałabym się :-p

cześć dziewczyny:)
Wleciałam na moment żeby napisać że w czwartek wróciliśmy z gór, wesele w sobotę udane, potynialiśmy wybawiliśmy się że hoho, super było. Teraz jesteśmy u rodzinki maly chory, w piątek byliśmy u lekarza bo kaszlał i smarał się dostał leki ale dziś znów poszliśmy do tej samej pani dr bo od wczoraj rana gorączkuje po 38,6 no i dostał antybiotyk, zobaczymy czy coś da no i jakieś osłonowo leki....w środę do domku. Ja i dzieciaki mamy dość. W czwartek by było teraz 3 tygodnie poza domem, starczy! Wczoraj jeszcze robiliśmy małemu roczek, troszkę wcześniej bo zaś we wrześniu by nikt nie przyjechał tyle km no i my z kasą nie będziemy tak stali bo nam odciągną podatek za wczasy. Zdjęcia obiecałam to będą ale jak wrócimy do domu, teraz nie ma czasu ciągle z małym siedzimy, stał się jak kula u nogi. No to chyba tyle co u nas. Pozdrawiam i do usłyszenia już z domku. PA PA!!!;-)

reklama
pr zaraz zacznie gadac, ze specjalnie rurki zalozyła, bo mialo padac haha, ta to jest ;)

hesiek z tatą w basenie, a ja się chowam w chacie.

ed:

słuchajcie co wyczytalam wlasnie, że vileda wypusciła samojezdnego mopa, takiego jak moj odkurzacz..... jakbym to miala hmmmmm

ale się rozmarzyłam....

Ostatnia edycja:
Do góry