reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola pewnie idzcie , niezaszkodzi wam, to nie zima, szkoda rodzinki ze sie pochorowala:baffled:
a jutro i pojutrze tez ma tak byc:-D:-D kocham to, my jutro na basen idziemy bo taniej niz w weekend

reklama
no hej

PR wez nic nie mow, nam sie spieprzyl w czwartek. i nie ma naszego mechanika. mam nadzieje, ze jutro juz bedzie. ale u nas cos powaznego, tata mowi, ze cos z silnikiem. zaczla nam kaszlec samochod, i jak się zatrzymalismy, to nie moglismy ruszyć z miejsca. a jak ruszylisy to nie dodawal gazu wogole. i kaszle. no oby za nie duzo kasy bo braki haha

marzenka - ciasto zrobilo furorę, bo bylo duze, ładne a przede wszystkim smaczne. teściowa się wzruszyła. jak zgram zdjęcia to dam jakies ;)

u nas skwar jak u Befatki. albo i gorzej. o 10.30 bylo 31 stopni w cieniu. ło matko.........

Ale skwar roztapiam sie :-D
27 st mam w pokoju wrr...bo slonce z jednej strony domu jest ale na szczescie u dzieciakow caly dzien jest cien to tam jest chlodno fajnie :tak:

future to fajnie ze ciasto bylo smaczne to najwazniejsze :-)

PR hej :-)

Jedziemy na dzialke trzeba sie troche woda schlodzic :tak:

owca u nas jest wiecej bo ponad 30 stop:errr: hehe, ale u nas tez cieplo w domu sie zrobilo a ma zasloniete rolety od rana, nawet na dwor nie wychodze, dopiero wieczorem na jakis dluzszy spacer
mam na sprzeda kurtke coccodrillo jak nowa na 122 ale wasze dzieciaki chyba jeszcze nie sa takie duze:-D

hejka

ja na dworze byłam wyglądam jak skwarka.
Ciasteczko- ja może kupię wyślij mi fotkę, bo Olka ma teraz tak ok 104, nawet ma na 110.

hej kroma
w taka pogode to dziwne zeby nie wygladac;-):-D chociaz ja dzisiaj sie nie opalalam ale zaraz wyjde na balkon zeby sie posmazyc:-D
mojej kupila ta kurtke jak miala 6 lat a ona miala ciut wiecej niz 110cm wtedy
dodam na tajny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
POZDROWIENIA Z POBIEROWA!!! Jest mega bajecznie! :-)
(Jechaliśmy w 40km korku, była masakra w słońcu tyle km ślimaczym tempem, ale tu jest jak w bajce, rekompensuje ten skwar w korkach... Jutro popiszę więcej bo dostęp do neta jest.)

Do góry