reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Wrocilam dopiero o 20 do chalupki a przed 11 wyszlismy hehe
jestem zjechana jak ruski czolg :-D
ale upalnie teraz jak wracalismy to 37 st term pokzywal :szok:
bylismy na basenie jakos do 14 a potem na dzialce...

Yola to fajnie ze synus nie marudzi :-)

Ide sie lenic pa :tak:

reklama
ciacho no grzech siedziec w domu przy takiej pogodzie:tak:
ja do poludnia opalalam sie na balkonie pozniej wybylismy na grilla do tesciowki tzn my robilismy ;-)dawid sie wychasal caly brudny oczywiscie ale jak moglobyc inaczej :tak:
yolanta widze ze ty tez chora ja staram sie oszczedzac i jest lepiej jeszcze tylko te gardlo.......
owca widze ze i tobie dzionek minal fajnie..:tak:
future i tak mialo byc:tak:a jak rodzinka?spodziewali sie tortu?

hej u nas 31 stopni dzisiaj i zero wiatru .Topimy sie ;-)Wszystko bylo by cudownie ale od wiatrakow i klimy czuje ze dowaliliy mnie zatoki .Wzielam juz tabsy mam nadzieje ubic to w zarodku.
Koloroych snow bye

o mamuniu wlasnie sprawdzilam i jutro ma byc 32stopnie ok 16 godziny LoL

Ostatnia edycja:
czesc laski..
u nas tez slonecznie :tak:
mysle co tu robic dzis,ale pewnie dzialka haha podlacze zraszacze i dzieciaki beda sie chlapac :tak:

Befatka ciesz sie upalem bo nie wiadomo jak dlugo tak jeszcze bedzie :tak: no i w koncu i u was nie pada ;-)

Milej niedzieli :happy:

hallo;] witam sie i znikam trza nastawic 3 pralke prania jak te powysychaja potem obiadek i musze isc kupic Amelce kapcie do przedszkola a potem odiwedzimy babcie

dzien dobry prawie poludniowo:-D my juz po kosciele, obiad sie robi, na dworze bardzo cieplo
ale niech bedzie a co:tak::-)
befatka fajnie ze i u was lato

reklama
Befatka jak już u was lato, to wszędzie jest :-D

My dziś lepiej, ja temperatura już do przeżycia, mały bez, małż kaszle i smarka. Za to brata i mamę siekło, no co za zaraźliwe ustrojstwo...

Pogoda taka, że chyba mimo chróbska się wybierzemy na lekki spacerek :-)

Do góry