reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej hej
dzis sie pakowac będe...
tzn juz torby wyjelam i zastanawiam sie co wziasc ehheeheh czas zaczac sie pakowac
najgorzej z misia... trzeba jej lozeczko turystyczne wziąść pieluchy bla bla jejku najgorsze pakowanie
ale ja i tak pelna euforii i podekscytowana jestem, dzis snilo mi sie jak do hotelu wchodzę heheheh ze szczęką do ziemi ;-)
moj juz do pracy pojechal, wczoraj po niego dzwonili... biedactwo moje. Ale ktos na nas musi pracowac co nie ;-)
Yola ZDROWKA DLA WAS!

edit:
zegnam sie juz z Wami! Milego tygodnia zyczę! Wrócę z pelnym aparatem pewnie zdjęć i nowych wrazen i energii ;)))) POZDRAWIAM!
moze uda mi sie polaczyc z netem , lapka biore, net tam jest wiec postaram sie tu zajrzec jakims wieczorem ;)))

Ostatnia edycja:
marzenko ja też staram się jak najczęściej wychodzić, teraz lato to tym bardziej sama przyjemność a czas faktycznie szybciej leci. Jeśli chodzi o ból gardła to OROFAR MAX najlepszy.. nie dość, że działa przeciwbólowo to jeszcze leczy fajnie, jest silniejszy niż te inne tablety do ssania. Ja zawsze używam.:-) Super, że masz już ząbki wyleczone, odważna jesteś podziwiam :tak:

Owieczka miłego grillka i plażowania :tak:
larvunia fajnie, że jutro wyjazd :-) Już niebawem Twój sen stanie się rzeczywistością :-Dno i dobrze, że Twój M pojechał do pracy.. dobrze że ma zlecenia. Każdy grosz się przyda. Udanego wypoczynku Kochana :*

Yola zdrowiejcie wszyscy, tak jak ciacho mówi są leki które można brać przy karmieniu, więc warto o nie zapytać.

Ładny dzień więc niedługo trzeba będzie się wynurzyć z chaty
Miłej soboty :rofl2:

aniolek on do teatru juz wrocil... proby juz sa... niestety to nie klient :sorry:
powinien 23 isc do pracy sezon sie zaczyna w tedy, ale jakis reżyser twierdzi ze nei zdąży i juz wszystkich sciagali z urlopow... więc i moj musial..no coż.

3majcie sie!

dzien dobry,
idę altankę szykować bo zaraz się zjadą.

ale juz upał ;)

edit

no torcik jaki zamówiłam dla teściów, pierwsza klasa. nieco się napis rozpłynął, tzn barwniki puściły, ale generalnie pyyyyyycha. jak ktoś ma ochotę, to mogę polecić babkę. Duzo mniej płaciłam niż za Heski urodzinowy, a pyyyyyyszny byl. naprawde. znaczy jest jeszcse, bo taki wielki, ze tydzien go bedziemy jesc haha

Ostatnia edycja:
Młody sobie śpi i śmieje się przez sen. Kochane dziecko mam, mimo temperatury i zawalonego gardełka ma fajny humorek i daje mamie pochorować w spokoju ;-) Tzn teraz temperatury nie ma, ale zobaczymy, bo do kolejnej porcji antybiotyku jeszcze 1,5h

reklama
Do góry