reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć wszystkim.
Co do badania wzroku to Ja płaciłam 50zł i było komputerowe badanie i takie, i też jestem zadowolona, teraz mój mąż był w tym samym miejscu i też nosi okularki :tak:
Daffi, larvunia, future fajnie że spotkanie udane ;-):tak:
My od dziś sami, wczoraj kuzynka po 22 pojechała do domku, dzisiaj jeszcze mama przyjedzie na cały dzień bo ma urlop póki co trzech wnuków i dla każdego poświęca 1dzień, wczoraj miała najmłodszego Adasia, dzisiaj z Moim Wojtusiem będzie rządzić ;-) a jutro Piotruś i tak ostatnie dni urlopu jej zlecą..
No ale jutro już całkowicie będziemy sami, może do kuzynki się przejdę bo cały tydzień ktoś z Nami był a jutro piątek więc też jakoś muszę sobie ten dzień zaplanować...
Smutno troszkę jak wstaliśmy rano i w drugim pokoju pusto no ale taka kolej rzeczy :tak:

Teraz czekamy na mamę Moją a później zobaczę co będę robić...

Miłego dnia życzę wszystkim... ;-):-)

reklama
Mycha a gdzie robiliscie?
tam kolo przychodni gdzie okulista jest na NFZ? tzn na przeciwko tej przychodni?
nie bede czekac teraz bo lekarz dopiero 20 sierpnia stamatd bedzie. a zalezy mina czasie.
wczoraj nie bylam bo do Larvuni pojechalam pozno i nie byloby sensu jechac skoro po pol godz musialabym wracac.

Cześć, znów się witam jedna z ostatnich:) nie mogłam się z łóżka wygramolić, spać w nocy za bardzo nie mogę, dziecię mnie uciska w dole a do wc nie powiem ile razy wstaję w nocy:/ niech to się już skończy, mam dość tej ciąży...ostatni raz!!!!!!!

hej wszystkim;-)

daffi, larvunia, future super że wam się udało spotkać. A Jula na grillu taka grzeczna była że aż się wierzyć nie chce że to łobuziak mały:-D

kroma Niko całkiem ok, jakoś szybko czas leci to nie narzekamy:tak: dzisiaj jedziemy na Długie posiedzieć na plaży i pobudować zamki bo ponoć ostatni dzień pogody..a później nad morze ale jednak do mojej przyjaciółki bo akurat przylecieli teraz do Polski a w Koszalinie mają chatę i nas zaporosili.

ja też ostatnio czasu na neta nie mam ale spędzam dużo czasu na zabawach z młodym żeby się nie nudził i cały czas goście w domu więc tak głupio siedzieć przed kompem;-)

Megi jeszcze troszkę i bedziesz tulić synusia, dasz radę:tak: i nigdy nie mów nigdy:-D:-p

Mycha a gdzie robiliscie?
tam kolo przychodni gdzie okulista jest na NFZ? tzn na przeciwko tej przychodni?
nie bede czekac teraz bo lekarz dopiero 20 sierpnia stamatd bedzie. a zalezy mina czasie.
wczoraj nie bylam bo do Larvuni pojechalam pozno i nie byloby sensu jechac skoro po pol godz musialabym wracac.

Tak, daffi tam na przeciw tej przychodni, Mój tata tez jakiś niecały miesiąc temu tam był na wizycie i wyrabiał okularki, hehe u Nas cała rodzina "okularników" :-p
Ja też już bym chciała wrzesień, coraz ciężej jest, w nocy też do kibelka latam, spać też kiepsko śpię od jakiegoś czasu
ale zanim się obejrzymy już maluchy będą z Nami, dopiero co 7tydzień był a tu już końcówka :tak: damy radę, ale ponarzekać można co sobie będę żałować :-p

Future oj ja ci wspoczuje. ja mialaby m tez dylemat. u nas o tyle dobrze ze mleka nie tzreba bo mozemy kupic na miejscu, obiadkow tez juz nie musze bo Julka je to co my wiec jedynie zaopatrzenie ciuchowe pampersowe i zabwkowe plus kosmetyki;p
Zycze wam milego pobytu i udanego!:)

Martucha a bo wtedy bylo na dworze.. tam wiecej rzeczy by sie zajac itp.
duzo dzieci to inaczej. A u larvuni ciekawa byla wszytskiego. kazdy kąt musiala zwiedzic.

A jak nikoś sie czuje?

reklama
witajcie laski

Future- udanej wyprawy nad morze :)
megi- w sumie miesiąc ci został, więc masz z górki, ja też chciałam już być po na końcu, w sumie to teraz też modlę się, żeby trzeciego nie było.
Martucha- w Koszalinie fajnie centrum handlowe jest blisko do morza, nie będziecie się nudzić, zazdroszczę

Laski poszłam na szoping, wyprzedaże są, więc spodni zapragnęłam i ile ja się na przymierzałam, dupsko jakieś kwadratowe w nich, tu za ciasne tam za luźne, a materiał kiepski, wszystko prześwituje, tak oszczędzają, jakieś dziwne kroje, za cofałam się przez te porody troszkę, dopiero kupiłam jedne w DiVersie a drugie w jakimś sklepie w Askanie, a jeszcze rozmiar 40 przymierzałam i nie które XL.

Ostatnia edycja:
Do góry