reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
ciasteczko- ja też nie mam czasu
daffii- a co ty masz z tym wzrokiem, że czasem jest lepiej a czasem gorzej?
Lavrunia- a dla siebie tak tanio kieckę, to ja muszę tam jutro jechać, bo potrzebuję kiecki jakieś na wesele i panieńskie, a ja nic nie mam same pory.
Future, Lavrunia I daffii miłego spotkania

madziarena-
to super, że po zabiegu i oszczędzaj się.

To tyle, miałam cały dzień trening z komunikacji, asertywności i takich tam.

ja tak w biegu bo ide dzieci myc zaraz...
Dziewczyny u mnie byly (kilka foteczek w galerii), bylo gicio :tak: i chyle czola Daffi Tobie :tak::sorry2: Masz bardzo zywe dziecko. Jest urocza, ale ja bym jej pilnowac nie chciala :sorry2: Uklon az po sama ziemie dorga Daffi :sorry2: Marcelek za to zadowolony z Pana niani :-D;-) podobalo mu sie i pytal kiedy Pan znowu przyjedzie :-D

jutro juz mnie nie bedzie dziewczyny na necie, napewno do poniedzialku, nie wiem czy nie dluzej... jade do g-wa pomieszkac na czas remontu WC :baffled: taaaak mi sie niechce ale musze :dry:

no to zegnajcie dziewuszki puki co! Do zobaczenia za kilka dni :sorry2:

kroma nie mam raz gorzej raz lepiej ze wzrokiem po prostu nie widze z daleka.. glwonei nie umiem przeczytac z 2,5m napisow na TV.

Heh wreszcie ktos moze powiedziec ze nie wymyslam i ze naprawde mam adhd w domu!
przez pierwsza godz bylo zdiziwenie czego ja chce od dziecka skoro ona kochana i grzeczna. A juz po godz zmaina zdania o 180 stopni;p

Hihi Teraz wy przyjedzcie do pana niani to sie Marcelek z nim pobawi:D
Julka mi juz glosniki zrzuca od kompa, jest taka brudna ze pojecia nie mialam. pol drogi zaatrzona siedziala a drugie pol zjadala swoja lalke wiec luzik.

Fruciu zrobil julce niespodzianke. wrzucil do jej niekapka do srodka zakretke od kubusia;p;p;p daje Julce pic w aucie i slsyze jak cos mi stuka.. wylewam patzre a tu nakretka;p
to chyba za ten telefon;p

Daffi wiesz co.., ja bym w zyciu nie powiedziala patrzac na jej slodka buzke ze tak lobuzuje :sorry2:
Co do przyjazdu to ja nie wiem, ale napewno nie szybko, ale z nowu nie mowie nie ;-)
O zakretce nic nie wiedzialam :sorry2: sorki :sorry2:
DZIEKI ZA ODWIEDZINKI :tak: i zapraszam ponownie jakbyscie przy okazji gdzies byli :tak: Zobaczycie wc PO remoncie :-);-)

nie przepraszaj;p usmialam sie jak to zobaczylam:D
jak bedziemy keidys w tych stronach to zahaczymy na pewno specjalnie by zobaczyc lazienke:D

megi moja ma dokładnie 4,5 miecha, to tak jak Twojej zuzi...narazie dzisiaj spokój, posmarowałam dziąsełka i zasypia, ale jest też po szczepieniu...wiec niech spi...

laski impra spotkaniowa udana...a moja dalej śpi ;***

julek jest czortem hahaha

Ostatnia edycja:
Future Helenka dzielna dziewczynka. spala przy tym ulkowym czorcie.
ale nie powiem serce mi stanela jak julka prawie usiadla na helenki nozki a pozniej prawie ja w glowke pacnela.
mam niewychowane dziecko...

reklama
Do góry