reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzięki, pakuję się dalej. ale w miedzyczasie byliśmy u księdza załatwiać z chrzcinami. wszystko jest okej, tylko sie wyspowiadac (grrr) i w piątek przed chrzcinami porozmawiac po mszy z księdzem ;) łatwo poszło.

reklama
futre milego wypoczynku
wiecie co ze mnie to jednak sierota na calego, robilam kanapki dla M noz taki zabkowany przeskoczyl mi z chleba na palec i za nim sie obejrzalam rozcielam palca i do polowy paznokcia w poprzek, rwie mnie jak cholera i krew leciala jak z prosiaka
ostatnio to same uszkodzenia, paznokiec u nogi, zerwana skora ze stopy przez syna kolezanki, do tego spuscilam sobie krzeslo z wysokosci prawie 1,5m na stope, jeszcze jak bylam nad morzem
normalnie inwalida

widze ze pustki okropniaste hehe
milej nocki laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello
Ciasteczko ale sie usmiałam haha.Pierdółka :*ale ja taka sama haha
Future ja nas pakowałam wczoraj ,mielismy jechac do Cardif na 4 dnia ale mamy psikus pogodowy .No nic pojedziemy jak sie troche poprawi.
Wczoraj upał 30stopni a dzis cały dzien ulewa
.No to sie napisałam juz mnie z kompa zganiaja
Wszystkiego dobrego laseczki

czesc i czolem
my sniadankujemy sie
kurde gdzie reszta Pan... co tu takie pustki
czyzby pogoda za oknem byla ;-)

Ja dzis w nocy co godzina sie budzilam, masakra jakas, nie wiem dlaczego. Moze dlatwego ze balam sie ze mlody na malej w nocy bedzie skakac :baffled: Spalismy w trojke, ale dalismy rade. Dawno z Fruciem nie spalam, co sie naogladalam akrobacji jego w nocy to moje heheheh, wedrowal po calym lozku i co sie przebudzilam to musialam go poprawiac.

Zjemy to pojade do mamy na kawe, no bo co tu robic samej... Fruciu z babcią na basen ida... mam nadzieje ze bedzie sie synek dobrze bawic.
MILEGO DNIA LASKI :tak:

hej przy kawie;-)

wczoraj nad jeziorkiem było super, wróciliśmy o 21:tak: młody się wyszalał, troszkę w wodzie go potrzymałyśmy i na rowerku popływaliśmy 2h, pogoda dopisała i było fajnie.

kroma, daffi dzięki że pytacie, Nikoś całkiem ok, nie marudzi i nawet nie pyta kiedy ściągamy ale ma dużo atrakcji więc może dlatego. Trochę się zrobił rozpieszczony przez te prezenty i to że każdy mówi "jaki on biedny" ale sprowadzam go do pionu.
Jeszcze tydzien do zdjęcia kontrolnego, oby było ok:tak:

Befatka my mieszkaliśmy kilka lat w Cardiff, uwielbiam to miasto więc jeśli się wybierzecie to miłej wyprawy:tak:

Witam ;-)
My już miasto zaliczyliśmy, pozałatwiałam co miałam do załatwienia i z ledwością do domu doszłam :zawstydzona/y:
Nie wiem jak megi, ale Ja już się nie nadaje na dłuższe dystanse :no: :no: jak za daleko muszę iść, to brzuch zaczyna pobolewać
i ciągnie w dół :-(
Teraz sobie odpoczywam, zerkam co u Was (a tutaj pustki) a potem obiadek wstawię, młodego spać położę i muszę mieszkanko zaś ogarnąć. . . Miałam wybyć do kuzynki, ale nie dojdę bo to jednak kawałek jest do niej więc siedzimy w domku.
Gorąco na dworze jak nie wiem co szok normalnie :szok: :tak:

Future miłego pobytu i oby Wam pogoda dopisała, Larvunia oby remont szybko się skończył i żebyście wrócili do siebie, jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej czy jakoś tak :-p :tak: Martucha fajnie że Nikoś się trzyma i dobrze bawi, pewnie jest tak jak piszesz ma trochę rozrywki to tak o tym wszystkim nie myśli i oby tak dalej i żeby zdjęcie kontrolne też wyszło jak najlepiej.. :tak: tym co nie odp to przepraszam i miłego dzionka życzę :tak::-)

reklama
Do góry