reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ho.

daffi, larvuś bede na pewno, biore wózek, moze pojdziemy na spacer co? czy bedziemy sie kisic w ten upał? a zresztą nie chce mi sie dygac na 3 piętro. jak podjade to zadzwonie, o sie zgadamy. ;***

no ząbki idą jak trza, wstała o 7 i drze papke, ale nurofen juz zapodany...mam nadzieję, że przetrwamy jakoś dzis ;)

ja też nie czuję się najlepiej, kaszel mnie męczy, jak mi dziś lekarz nic nie pomoże, to nim normalnie potrząsne...nie chce owych leków, chcę, zeby mi to nie wracało...buuuuuuu

chyr chyr

reklama
FUTURE BEDZIE CZAS NA SPACERKOWANIE? (sorki za caps)
pozatym poo co ty masz dygac jak beda dwaj mezczycni iwec oni moga dygac.
Jestem ciekawa tylko jak Julka bedzie sie zachowywac;p

Future jak bedzie upal to ja wole siedziec w domku... u mnie jest chlodniej niz na dworze :sorry2:
Pamietaj by spytrac o Frucia... dzieki!

Daffi na pewno bedzie najpierw oniesmielona, ale daje jej 10 min i sie rozbrka przy moim Fruciu ;-):-)

madziarena oszczedzaj oszczedzaj!

Tzn ona nie ma czegos takiego jak oniesmielona;p ewentualnie jak wy cotki edziecie ja zaczepiac bedzie zaslaniac lapkami oczy i sie usmiechac;p

tylko nie wiem czy Julka durne zabawy z nami ne przeniesie na frucia bo jak tak to ja mu wspolczuje... chyba ze sie nie da:)
no i chce popatzrec jak julka z posinka bedzie sie bawic. bedzie taka szczesliwa. musze wziac koniecznie aparat! a wam daje zakaz trzaskania mi fotek!

wariatka ;-)
a Fruciu przynosi do domu z przedszkola rozne pomyslowe zabawy, wiec spoko, gorzej ze on starszy czegos zeby nie nauczyl glupiego Julki ;-) Potrafi czasem cos palnac brzydkiego :sorry2: po czym wie ze zle zrobil i szybko przeprasza heh;-) przedszkole najlepiej uczy zlego zachowania , popisy od kolegow itp ;-)
spoko ja normalna jestem ;-):-) Nie ruszaja mnie skakania po tapczanie itp ;-)

edit:
mezus ciasta wlasnie piecze ;-D

Ostatnia edycja:
wariatka ;-)
a Fruciu przynosi do domu z przedszkola rozne pomyslowe zabawy, wiec spoko, gorzej ze on starszy czegos zeby nie nauczyl glupiego Julki ;-) Potrafi czasem cos palnac brzydkiego :sorry2: po czym wie ze zle zrobil i szybko przeprasza heh;-) przedszkole najlepiej uczy zlego zachowania , popisy od kolegow itp ;-)
spoko ja normalna jestem ;-):-) Nie ruszaja mnie skakania po tapczanie itp ;-)

nie no wiesz julka ma taka manie ze jak ktos siedzi tylko na podlodze to podbiega i nie patrzy czy rozrywa koszulke czy nie ciagnie na dol by przewrocic a pozniej za wlosy sadza i takciagle;p
i duzo innych wariactwa ma;p
dlatego jestem ciekawa jak ze starszym fruciem sie zachowa bo z kacperkiem to sa przyzwyczajeni.
najbardziejobawiam sie jej atakow furii;p
bo Julak starszny nerwus, jak co snie tak zaraz staje spina sie wymusza krzyki i placz i gryzie meble;p

Witam z śniadankiem i mleczkiem:)
Napisałyście trochę ale już nadążyłam;) Mój dziś poszedł do pracy już normalnie, musi pisać o urlop po misji ale zanim przyjdą wyniki badań to ze 2 tygodnie:/...więc póki co musi chodzić do roboty. Dziś po pracy jedziemy nad wodę, jupi:) będziemy się rozglądać za domkiem na weekend jak nie ten to następny.
Daffi- ja też za badanie wzroku płaciłam 70zł i jakiś z Gorzowa chyba był lekarz taki starszy...
Future- szybko twojej ząbki idą ale moja Zuzia pierwszego zębolka dostała już mając 4,5 miesiąca, wcześniej też miała dziąsełka nabrzmiałe i wpychała do buźki rączki....
madziarena- dbaj o oczka teraz, dbaj:tak:
larvunia fajnie że sprawiłaś sobie sukienusie;) i tobie należy się jakaś przyjemność:tak:
blond wszystkiego naj, naj:)

No właśnie tam byłam koło kiosku:) z okularów jestem zadowolona, pan mi doradził dobrze i z badania też ogólnie jestem zadowolona bo raczej dobrał mi dobrze szkła bo ani teraz nie narzekam na ból głowy a i od razu widzę o niebo lepiej:)

reklama
Do góry