reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej, nie uwierzycie,mojej idą zęby. płacze cały dzień, marudzi, wkłada łapkę do gardła. i drze się w niebogłosy. niby wszystko ok, usmiecha sie a zaraz znwou jęczy. dałam jej nurofen wieczorem, uspokoiła się i zasnęła. ufff

larvunia zdązyłaś do ksiedza? ja nie byłam.

reklama
future- mój tak już ma od 3 mcy i z zęba nici
daffi- szkoda, że nie mają u nas w GW mają akurat komputery na NFZ, szczególnie w poradni jest wszystko od koloru do wyboru.

kroma no neistety u nas spore zacofanie.
wydam ta kase w koncu nie zdarza sie to co miesiac. ale przynajmniej bede wiedziala na czym stoimy. mam nadzieje ze julki wzrok jak najbardziej ok. z moim moze byc gorzej choc w sumie nieraz niby sie wydawalo ze jest zle a okazywalo sie zewsio jest super wiec sie ne zdziwie;p

czesc
ja dopiero usiadlam,... masakra jakas, tyle kafelek to ja jeszcze sie nie nadziwgalam w zyciu :shocked2::eek:
zaczynamy remont kibelka... i wybywam w czwartek do g-wa chyba na tydzien.
Daffi zdazysz balagan zobaczyc :-p;-)
Future bylam u ksiedza i byl ten mlody co po koledzie chodzil w tym roku wiec ja nie wiem jak sie tam niby zmieniali jak byl ten sam, no niewazne. Kazal mi przyjsc (nie wiem po cholere raz jeszcze!) w sobote na 10.30 z aktem urodzenia mlodej i zaswiadczeniami chrzestych z ich parafii ze moga byc chrzestnymi :tak: Ale i tak bede we wtorek dopiero bo kuźwa nie dam rady w sobote....

a z dobrych dla mnie wiesci to kupilam sobie laszek w ascanie :-D:cool2::cool2::cool2: za cale 19,90 zł :-):-):-) sukieneczka :-):-):-) + mama mi na urodziny fundnela bolerko za rownież cale 19,90 zł :-):-):-) Ciesze sie, bo ostatnio smigalam po Kostrzynie z Future i nic znalesc nie moglam dla siebie a tu prosze, z "dostepem do bufetu mloda ma" bo te wszystkie inne jakies takie "zabudowane" przy cyckach i nie mialabym jak mlodej w razie W do cyca przystawic.

no to ide spac, do jutra Daffi ;-)

heheheheheh tjaaa przeplacilas :-p;-)
a takie przeceny maja w New Yorker, kupilam za 19,90zl a kosztowala 99zl :cool2::cool2::cool2:

edit:
sprostowanie do poprzedniego posta mojego, sorki bo zmeczona jestem juz 3potrzy pisze ;p
kupilam sukienusie za 19,90 + bolerko za 19,90 zl a mama na urodziny juz mi kupila sukienke za 39,90 zl tez przecena ze 99zl
jutro Future oblukasz i powiesz ktora ladniejsza... bo ta od mamyh to cala czarna, troche nie bardzo kolor, ale tez sliczna.
Daffi bedzie ok 12,00-13.00 czekamy i na CIebie Future tYZ ;D

dobra mykam spac ciał :D

Ostatnia edycja:
Future mam nadzieje ze sie wyrobisz bo ja o 15 bede wracac co by do okulisty zdazyc.. no moze z 20 minut po 15:D
ajjj juz zyje wrazeniami jutrzejszymi. 2 ksiezniczki zobacze:D
tylko sie mnie nie przestraszcie:D

reklama
Do góry