reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej kasiu :-)
jak tam u rodzinki?pewnie troszke odpoczniesz cio?
future jaki suwaczek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja mam jakiegos nerwa od rana,zrobilam porzadek w zabawkach dawida bo potrafi rozwalac a posprzatac to nie,i tak byly co niektore do wyrzucenia polamane itd
czekam na @mam nadzieje ze przyjdzie:-)
a ja wam kochaniutkie zycze i sobie rowniez :-Dwszystkiego naj naj z okazji naszego swieta:-D:-D:-D

gdzie moj suwaczek?????

reklama
halo;]
marzenka- ja przerwalam dukana;/ bo mnie brzuch bolal ale nie iwem w koncu czy to od tego bialka wiec moze jeszcze raz sprobuje bo oprocz bolu brzucha bylo ok
daffi- gratulacje;] a nasz lapek pawel oddal dzis w koncu do reklamacji nie wiem czy cos zrobia jak zobacza ze byl zalany ale informatyk moiwl ze nie widac ze byl zalany i zeby sprobowac oddac...
future- kukuj sie i juz niedlugo bedziesz tulic Helenke;]
nie iwem co u kogo bo przejrzalam tylko 2 strony bo nie mam jak do was nawet zagladnac bo komp stacjonarny stoi na podlodze podlaczony do telewizora i niewygodnie.....

no to oby sie udalo:) trzymam kciuki:D

Future ja spozniona zaraz zobacze jeszcze twoje posty sobie;p bo ja bylam pewna ze Ty silami natury rodzic bedziesz a tu CC:D ale ten czas przelecial niedawno pamietam jak pisalas ze jeszcze 3 miesiace do porodu;p

marzenka powodzenia na dieice:) ja mialam 2 tyg sie utrzymalam i teraz odpuscilam.. zabieram sie znow od nowa;p

Marzenka, dzięki!

Weekend był MEGA szalony! Impreza? do 5 rano ;) Było booooooooosko!!!! Jak bede miec jakies foty to wrzuce. Ale sie wybawilam.

A czy odpoczywam? raczej nie, staram sie mame odciazac we wszystkim czym tylko idzie. Gotuje, sprzatam (a jest co, bo hektarów tu z milion) no i okna byłam, firanki prasowanie itp. itd.

Dzis mój Jas ma urodziny wiec smigamy na torta. W czwartek jade do brata pod Iławę, i juz stamtąd bede śmiga w niedziele do domu.

Buziaki dla Was. przepraszam ale nie mam czasu nadrobic i nie wiem co u Was i co sie dzieje..... az mi głupio

daffi czemu odpuscilas?
schudlas cos?

odpuscilam bo zabraklo silnej woli..
i poddawalam sie pokusom....
w tydzien mialam 2 kg mniej ale do tego intensywnie bardzo cwiczylam...
wiec chyba i tak efekt maly....

teraz zadnych impreez nie bedzie;p a w siweta wielkanocne jesc nie ebde wiele bo mi sie w swieta jesc nie cce wiec mnie kusic nie bedzie ale w maju komunia ahhaha;p
jedyne co to pilnmuje i nie słodze kawy czy herbaty tak juz na stałe.
strama sie jesc mniej tluszczowe rzeczy.. ziemniakow juz w ogole nie jem...
ale mimo to torta wcielam 2 kawalki urodzinowego....
a to jakies slodkosci z bombonierek urodzinowych powyjadalam;p
takze msuze zaczac od nowa bo sie opuscilam neistety.

no i najwazniejsze pzrestalam ciwczyc z racji kolana.
codziennie mowie ze zadzownie do LORO umowic sie na wizyte i zpaominam.
a kolana mi zyc po malu nie daja....
nawet jak je oszczedzam to daja popalic.. jak nei w dzien to w nocy.
juz biore przeciwbolowe leki taki bol..
wczesniej rade dawalam.

Ostatnia edycja:
Hallo:-)
Ciężko mi było dziś wstać, Zuza już po 7 wstała i zaczęła pobudkę na grze na cymbałkach, miła ta pobudka ehh:dry: Mężuś poszedł mi po ciepłe bułeczki zaraz sobie śniadanko zrobię:tak:
Future ja też cc będę miała i tydzień przed terminem porodu czyli ok 15 września
Później wrzucę kilka fotek do galerii :) No i muszę jakąś zupkę wymyślić...

hej laseczki
katgen jak ostatki to ostatki, super ze sie wybawilas:-)
marzenka powodzenia z dieta
daffi tobie tez zebys wytrzymala na tej diecie

megi twoj juz ma wolne do wyjazdu?
daffi mnie tez kolano boli,zwlaszcza jak dawida mam na rekach...ja z 10kg chcialabym schudnac
zobaczymy co tego wyniknie .a kawe to ja musze slodzic i z mlekiem bo inaczej nie ma szans zebym ja wypila.jak dobrze ze jest slodzik :)
buziaki
my zmykamy do miasta

witam się i ja na szybkiego, bo zaraz wybywam do mamy.

Future- ale bez wód też cc robią, ja miałam z Olką wody i mnie cieli, a z Arkiem mi odeszły i też mnie pocięli, a w sumie to będziesz miała Helenkę Barana, moja Olka z 24 Marca :). Teraz to tylko czekać i szykować wszystko dla Helenki, a jak masz już1 cm, to może ona się wyszykuje szybciej, ja miałam 1 cm na 1,5 tygodnia przed porodem, a w dniu porodu miałam z rana 3,5 cm. A jak szyjka skraca się, czy jeszcze nie?

Daffii- ja też nie mam cierpliwości do diet, w sumie ja nie chcę schudnąć, tylko mięśnie wyrobić, bo po ciążach zwiotczałam i ciągle mam brzuch i skórę obwisła, paranoi dostaję, a diety mi na to nic nie pomogą, jedynie ćwiczenia i masaże. Mam też Guam i już stosuje i widzę małą poprawę. Też na brzuch ćwiczę 6 Weidera.

Katgen- to chyba wyszalałaś się za wszystkie czasy, też bym tak chciała :)

Pr- a jak maluchy lepiej już?

Madzia- przełamiesz opory, ja tak miałam w Anglii, że długo nic nie gadałam z nikim, a jak zaczęłam to mnie dość mieli, i ciągle gadałam z błędami, ale z czasem musiałam przełamać opory, bo ile to można milczeć, jak ja 12 godzin pracowałam i z samymi cudzoziemcami :)

megi- twoje maleństwo to Panna będzie. A jak brzuch już widać?

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
Future 3 tyg zleci jak z bicza ;-) Ja w 8 mies mialam juz 2 cm rozwarcia... i lezalam na podtrzymaniu do konca 8 mies. (jakies niecale 3 tyg).
Gdy mi wody odeszly i zajechalam do szpitala w dniu porodu to mialam 4 cm rozwarcia ;-) nic nie czulam zadnych boli ;-) dopiero pozniej...

a co u nas...
mlody dostal na drugi tydzien antybiotyk, bo kaszle :dry: masakra... w poniedzialek z nowu kontrola :dry:

nie czytalam co u Was tylko o Future mi sie w oczy rzucilo... ale mam nadzieje ze wszystko ok :tak: POZDRAWIAM

Do góry