reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia wspolczuje ze mlody znowu antybiotyk dostaje:-(
ale u nas starsza tez na antybiotyku bo od kataru strasznie kaszle i do 2 dni do szkoly nie poszla z tym ze u niej brak migdalkow daje takie efekty

ja tez na poczatku 8 miesiaca mialam 1cm rozwarcia ale sie nie oszczedzalam do szpitala ndo porodu przyjechalam z 8cm rozwarciem przy drugim poszlo duzo latwiej mniej bolesnie ale mialam nieregularne skurcze wiec przec bez skurczy nic milego

reklama
no hej babki! mycha a dlaczego Ty masz miec cc? i już wies, że bedziesz miała? Kroma ja mam już skróconą szyjkę ze 2 miesiące,a le wczoraj bylam i powiedział, ze mam bardzo dobre warunki do porodu, miękka szykja i wogole, ale niestety oddech nie pozwala nam rodzić naturalnie. Jeśłi się wczesniej zacznie to do szpitala i i tak na cięcie, chyba, ze coś by się super polepszylo i dalabym rade oddychac ;) no zobaczy my.

ja mysle, ze te 3 tygodnie będą się włąsnie dłużyć.
mam nadzieje, ze donosze te wody i na spokojnie, bez stresu pojade do szpitala 29. trochę się boję...wam to latwiej...znaczy tym co rodziły już.

no a.e macie racje, ze jeszcze niedawno bylo 3 miesiace do porodu, a juz zostaly 3 tygodnie.

eh...
ja chce już zeby byl 29 marca.

future spokojnie, doczekasz sie i nadejdzie ten dzien,
powiem tak : tak co rodzi boi sie bo nie wie jak bedzie a ta co drugi raz rodzi boi sie bo juz wie jak jest, zwlaszcza jak sie ma ciezki pierwszy porod

future nie martw sie na zapas, bedzie dobrze a narazie ciesz sie jeszcze "wolnoscia" bo po porodzie zycie zmienia sie o
180 stop, ja wiem ze bardzo czekasz na Helenke ale wykorzystaj te 3tyg :-)

Future nie nakrecaj sie negatywnie, bo mi sie udziela :sorry2: i sie martwic zaczynam :sorry2: Ciekawe jak bedzie i u mnie... eehh, zycie :sorry2:

Cześć dziewczyny, widzę że i tu Was mogę znaleźć...:-)
ja jakoś nie boję się porodu...(jestem pierwszy raz w ciąży i byłam przy porodzie siostry... :/) wiem że będzie b.bolało, ale raczej skupiam się na tym żeby moją niunię sprowadzić zdrowo na świat, a co tam ze mną to mi wszystko jedno ;-).
Ciekawa jestem czy u mnie jakieś rozwarcie się robi...idę 14 to się dowiem.... (no jeszcze 3 tygodnie :)))

Future, chyba z laptopem do szpitala pujdziemy :-D wtedy się znajdziemy...bo pewno na rundkę po pokojach żadna sił nie będzie miała ;)

reklama
Do góry