reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no hej. wrocilam z gorzowa od lekarza. mam termin do szpitala na (Daffi na cc) na 29 marca. a 30 bedą mnie ciąć jak coś. chociaż generalnie mogę urodzić w każdej chwili, bo mam rozwarcie 1 cm i miekką szyjkę, i bardzo dobre warunki do naturalnego porodu (oczywiście prócz oddychania ;) nie wiem tylko jak trafię do szpitala bez wód płodowych, to wtedy będą decydować o cc? dziwne. no ale w zasadzie zostały 3 tygodnie jupiiiiiii (choć mogło być krócej)

edit:

aha i antybiotyk ;/

Ostatnia edycja:
future nie kazdej same odchodza wody polodowe, mi przebijali przy obu porodach
takze dasz rade kobito jak nie tak to przez cc tez bedzie ok

halo;]
marzenka- ja przerwalam dukana;/ bo mnie brzuch bolal ale nie iwem w koncu czy to od tego bialka wiec moze jeszcze raz sprobuje bo oprocz bolu brzucha bylo ok
daffi- gratulacje;] a nasz lapek pawel oddal dzis w koncu do reklamacji nie wiem czy cos zrobia jak zobacza ze byl zalany ale informatyk moiwl ze nie widac ze byl zalany i zeby sprobowac oddac...
future- kukuj sie i juz niedlugo bedziesz tulic Helenke;]
nie iwem co u kogo bo przejrzalam tylko 2 strony bo nie mam jak do was nawet zagladnac bo komp stacjonarny stoi na podlodze podlaczony do telewizora i niewygodnie.....

dzien dobry:-)
pr ja od jutra zaczynam diete dukana,niewiem czy wytrwam bez owocow i warzyw 5dni:baffled::baffled::baffled:juz zrobilam liste zakupow i dzis ide na lowy bialkowe:-D
dobrze ze moge pic kawe:-)i baterie do wagi koniecznie musze kupic:-)

hej dzieczyny, tak się tylko melduję bo dziś mamy pogrzeb ...

byliśmy w kilku przedszkolach na dniach otwartych i powiem wam że szanse że młody się dostanie są marne, nabór jego rocznika był w zeszłym roku a teraz miejsc dla 4 latków nie wiele:dry: ehh no nic zobaczymy, jak nie to chyba nad prywatnym pomyślę...

future mi też wody nie odeszły, dopiero przebijali w szpitalu:tak:
jejj już tak niewiele u was zostało do spotkania po drugiej stronie brzuszka:-)
pewnie się doczekać nie możesz;-)

PR a co z waszym laptopem? i gdzie oddawaliście na gwarancjię? mi się ciągle wyłącza(mam go 8 miesięcy dopiero), szlag już mnie trafia ale nie wiem czy to nie z mojej winy a w książeczce gwarancyjnej przeczytałam że trzeba odesłać do serwisu na swój koszt ubezpieczonym kurierem:confused::baffled:

reklama
Witam :-) u nas po staremu, zupka z wczoraj jest więc obiadku robić nie muszę .. Ogarnę trochę mieszkanie a potem chyba na mały spacerek się wybierzemy ... Słoneczko świeci więc nie jest chyba źle na dworze .. Future zlecą te 3 tyg jak nie wiem i będziesz mieć swoją dzidzię w domku - ale fajnie! :-)
Mam nadzieję, że w czwartek się dowiem ostatecznie czy też będę miała cc czy jednak nie ...

Do góry