Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Future z pierwszym miałam cc, próbowałam sama rodzić bo miałam regularne skurcze i rozwarcie, ale nie dałam rady niestety - było brak postępu porodu mały się zaklinował dosyć długo Mnie męczyli i trzymali na sali porodowej bo chcieli żebym sama urodziła ale po kilkunastu godzinach jednak doszli do wniosku że nic z tego i zabrali Mnie na salę operacyjną. Jak pokazali Mi synka bo się z lekka przestraszyłam bo jak próbowałam go urodzić to się zaklinował i jak zrobili cc to głowę miał jak stożek normalnie masakra balam się że coś nie tak jest ale zanim mnie wyczyścili, zszyli itp to potem już ta główka mu się zrobiła w miarę normalna uformowała się ... :-) Krukowski Mi z rana powiedział że kwalifikuję się do cesarki ale jego później nie było był grochocki a on nic takiego nie mówił i chciał żebym sama urodziła, ale mimo wszystko bardzo jestem zadowolona z opieki grochockiego ;-) no i teraz lekarz Mi powiedział że druga też cesarka, ale to ostrowski powiedział bo u niego byłam a teraz idę do grochockiego w czwartek bo do niego będę chodzić i ciekawa jestem czy tez powie że cc czy nie ...