reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej laski daje tylko znac ze wrocilam :-)
i ide jesc...
w szkole narazie oki,tylko nie ma zadnego polaka
frown.gif

ja jedyna jestem na 20 osob reszta to turczynki,ruski itp...
troche lipa nie ma z kim pogadac tylko po niemiecku...
zobaczymy narazie bylo latwo,ksiazke juz kupilam.
Slonko fajne swieci,za troche po szymka i na zakupy spozywke lece.:tak::tak:

Pozniej was poczytam i napisze cosik :happy:

no hejka
zadzwonilam do mojego gina i ze srody przenioslam sie na dzis. coprawda baba w rejestracji powiedziala, ze nie ma miejsca, ale zadzwonilam na komorke do lekarza i powiedzial, ze nie ma co czekac, bo mala sie moze urodzic taka chora jak i ja. dlatego jade dzs na 18. ciesze sie, wszystko bedzie ok. dobrze...bardzo sie ciesze.

Witam się i ja :)

Madzia- nawet to i lepiej, bo szybciej język załapiesz,a z Rosjankami to łatwo pogadasz, niby ruski przybliżony, a pewnie niektóre znają trochę polskiego.

Future- Jeszcze trochę i mała już będzie, coś mi się wydaje, że niedługo będziesz miała to cc, z dwa tygodnie i Helenka będzie wisieć na cycku :)

dzieki kroma, kochana jestes. też bym tak chciala....zeby juz byla. no ale musze wyzdrowiec, bo ze smarkami i kaszlem, to nawet jej nie bede mogla przytulic, bo zaraz bidolek coś załapie. ale jestem dobrej mysli kochana ;***

Siadlam z kawucha w koncu moja pierwsza dzis dopiero
bylam juz na zakupach
ech z dzieciakami to masakra skupic sie nie idzie:wściekła/y:
ludzi pelno w sklepie trza ich pilnowac,wrr..nie lubie chodzic z nimi..
jeszcze uszykuje sobie kotlety mielone na jutro i wsio:tak:

Kroma niby tak,ale narazie dzis z nikim tak nie gadalam ciezko mi sie przelamac
no ale moze za jakis czas pogadam :tak:

future zdrowiej kobito !!! juz coraz blizej i malutka bedzie z wami...:-)

daffi przyslali ci juz lapka?:cool:

milego popoludnia !!!

Hej dziewczyny!

My już w domku, obiadek zjedzony, więc jest super, M jeszcze w pracy, młody rozrabia, więc norma.Zaraz sobie może kawkę strzelę, bo ochotę mam i jakieś ciacho zjem.

Future- kuruj się, bo po cc kaszel to jedna wielka masakra, bedzie Cię strasznie rana rwała, ból ogromny.

daffi przyslali ci juz lapka?:cool:

jeszcze nie... czekam mimo ze juz pierwsza partoia poszla... to ja dowiedzialam sie o wygranej w piatek o 11 a maila od nich dostalam o 12:38 wiec poszlam zaplacic do baku zeby szlo elixirem ale tam mi powiedzieli ze gdybym przed 12 byla to by od razu kaska byla i pewnie piatkowa dostawa bym go miala a tak dzis na 100% miala dojsc dopiero...
podejzrewam ze neibawem kolejne zlecenie dla kuriera beda robic to juz dostane:d na pewno sie pochwale:D

Future zdrowka Ci zycze kochana.
a ja chyba nie odczytalam.. ty bedziesz miala cc?

reklama
daffi ale za co ty musialas zaplacic?przeciez wygralas tego laptopa:eek:
a my sie nudzimy,mojego jeszcze nie ma chyba zaraz napuscimy wody do wanny to si epopluskamy:-)
beti pw:eek:

Do góry