reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale macie pysznosci wow :-):-)
smaka mi narobilas ze hoho..
a malutka co jak ma apetyt to niech je :tak::tak:

a powiedz ile ona wazy?? szczuplutka chyba jest co??..tak patrzac na fotki na nk...
:tak:

Powiem szczerze ze nie wiem ile wazy ale ide za tydzien na szczepienie to sie dowiem.Ale mysle ze nie wiecej niz 10kg.
Ogólnie fałdek ma sporo na raczkach nózkach i brzuch wielgachny no i 2 brody jej sie zrobiły ostatnio.
No fakt zjesc to potrafi wiecej niz ja no ale 2 razy wiecej biega:-):-)

jestem :-D

ale sie rozgadaly heheh...
a mi prosze oklaski :-D:-D:-D
to co wyschlo na balkonie odrazu wyprasowalam i nastepne pranie zdazylo sie wyprac i teraz schnie :-) ale jestem z siebie dumna bo nie zostawilam tego na pozniej :-D:-D:-D (nienawidze prasowac!!!:wściekła/y:) nooooo... zaraz ide pyrki obierac i poczytam co zescie naskrobaly..., ale mnie plecy bola :eek:

larvunia no prosze :-)tak szybko wyprasowalas,ja wlasnie sie zabieram ale mi sie niechce,jednak musze to dzis zrobic bo brat jutro bedzie wiec same wiecie.moj malutki znow spi ale w wozeczku i przy balkonie wietrzy sie a jutro jak bedzie cieplo to idziemy na dwor:-):-):-)
ja wogule zauwazylam ze od czasow ciazy sie len zrobilam,niechce mi sie sprzatac czasem tylko lajtowow ogarne,no ale kurde ze ja taka to normalnie siebie nie poznaje bo ja zawsze czyscioszek bylam,musze sie poprawic.mam zamiar jeszcze dzis poukladac w szafie ciuchy bo lekki bajzer mi sie juz zrobil no niestety.
rzeczywiscie ladna pogodna sie zrobila ja na balkonie to tylko w krotkim rekawku bylam i tak fajnie wiaterel cieply powiewa,:-)

beti a ty gdzie znow ucieklas od nas,no wpadlas i wypadlas napisz cos wiecej :rofl2:

marzenka nie leniuch tylko jszcze nie doszlas do siebie tzn wydaje ci sie ze tak, ale organizm nie. A wiecie ze cialo kobiety staje sie wpelni sprawne jak przed ciaza dopiero po 12 miesiacach po porodzie?? Gdzies kiedys to wyczytalam w madrej ksiazce...

reklama
no tu to masz racje larvunia;-)
wogule osttanio to jakas taka polamana chodze,rano sie obudzilam to wszystko mnie bolalo,osttanio nawet kregoslup boli,no coz moj dawidek troche wazy:-)a ja kurcze juz sama niewiem kiedy sie w koncu wybiore do tego fryzjera,juz drugi raz nie wyszlo to moze za trzecim razem sie uda.
a ja zjadlam se dzis zupke ogorkowa pierwszy raz jakas konkretna zupke od miesiaca.maskara odzwyczailam sie,ale bardzo smakowala,:happy::happy:
a moj m pojechal zarejestrowac dawidka do ortopedy,dawno juz to powinnam byla zrobic ale wiecznie cos,a dzis moj ma wolne wiec dziala:tak:
jednak wieczorkiem wyprasuje,ehh niechce mi sie teraz,tylko zrobilam porzadki w szafie,wieczorkiem jeszcze tylko umyc podlogi,gary z obiadu i prasowanko,
a co robicie na ten dlugi weekend majowy?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry