reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam z ranca !!!
ja juz po porannej kawie,dzieciaki wstaly dzis juz o 6 :szok::szok:
jak m wstawal do pracy to oni razem z nim :-D:-D....
wiec tym sposobem obralam juz pyrki zrobilam mizerie..i tylko do sklepu skoczyc musze cos do tego dokupic chyba kupie paluszki rybne i wsio :tak:....

Beti odezwij sie w koncu !!!! zyjesz tam??

spiochy wstawac !!!!:-):-)

reklama
czesc magda :sorry:

..ja dzis ledwo na oczy widze...
jak wracalismy wczoraj z gorzowa ok 18.30 to mlody padl nam juz i nawet sie nie obudzil jak go nieslismy do domu..., no ... i spal ladnie do 2.00 w nocy :baffled: obudzil sie nam o 2.00 i chyba myslal ze to juz czas bo zaczol bawic sie na calego i wariowac, po glowie nam skakac i sie drzec :wściekła/y: Mialam takiego maxa ze nawet zrobilam mu butle mleka zeby poszedl spac dalej... no i poszedl ok 4.00 ale spal tylko godzine :eek::wściekła/y: Meuzlek tez padl jak zabity, biedaczek a dzis do pracy idzie... No i od piatej niby spalam niby nie, wlaczylam mlodemu bajki a ten raz ogladal a raz przylazil dio nas oczy nam otwieral :szok: i tyle z spania bylo.... jestem jakas teraz bllleeee i chce spac!!!!!

witajcie:-)
larvunia no to niezla noc za wami:-)no coz dzieciom nie przetlumaczysz ze to nie pora na zabawy:-)
ja wczoraj poszlam spac o 22-30 a dawidek spal od 21 i tak spal do 24-15:-):-)
takze nie bylo zle.tylko ze ja i tak z checia bym se pospala ale musze dzis troche tu porobic bo jutro braciszek przyjezdza na caly dzien i takze wiecie.
beti my pamietamy o tobie a ty o nas?taka cisza z twojej strony jakbys sie zapadla pod ziemie:-)tak tak wiem ze sezon sie zaczal ale odezwac sie cos bys mogla:-)
dobra mykam na sniadanko a potem sprzatu sprzatu
madzia narobilas mi ochoty na ta mizerie :-)

Hello,my wlasnie wrocilismy ze sklepu,fajnie na dworze :-)

Larvunia a ty dalej spacerujesz z psem?? tak dlugo?? :-D:-D

Marzenka milego sprzatania jak tak lubisz to wpadnij do mnie :-D:-D

rybka kupiona,pyrki obrane ..wiec gotowy prawie obiad...

marzenka i jak malutki mniej kaszle??

nie no z psem to spacer max 20 min byl, reszte czasu obowiazki domowe mi zajely..., wiecie sniadanko, pranie, ogarniecie domku.. wlasnie odkurzac skonczylam, boZe moj pies jeszcze lnieje :baffled: pelno kudlow.. no ale na szczescie juz nie odkurzam 10 razy dziennie :sorry: tylko 1 albo 2 :sorry: No i obiadek mam prawie gotowy tylko zmiemniaczki obrac i wstawic, ale to pozniej ;-)

reklama
Do góry