reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka jakie plany?? ja nic nie planuje ..., moze podjade z mezulkiem, synkiem i psem nad jeziorko, pewnie do rodzicow tez wpadniemy... kurde ten "dlugi" majowy weekend wcale nie jest taki dlugi w tym roku :sorry:

dobra ide szykowac sie z bablem na spacerek, koniec na dzis sprzatania i gotowania :tak: marzenka tez odpocznij

wiec do wieczorka!

reklama
a wogule to ile w tym roku dni,hmm niech zerkne:-)tylko 3 dni;-)leeeeeee to nie dlugi weekend,no to moj to ma dobrze bo u nich jest tak ze jesli swieto przypada w niedziele to pon maja jeszcze wolny jak dobrze kojarze:-)
larvunia wlasnie teraz odpoczywam przy laptop i obok mam synka w wozku jeszcze se spi:-)
korzystam poki mojego nie ma,w koncu mam chwilke zeby na bb pobuszowac.......ma ktoras z was kwiatka begonie?bo ja mam stala mi na parapecie,ale postawilam ja w miejscu niedostepnym od slonca i niewiem,caly czas cos nie tak z nia,kwiatki ok ze przekwitaja ale liscie mi schna:wściekła/y::wściekła/y:
tak samo ten fiolek alpejski jak postawilam n aoknie a tam duzo slonca padalo to mi kwiatki opadaly i teraz go postawilam na mikrofali wysoko gdzie nie ma slonca ale kolo okna i widze ze ok jest,no ale co z ta moja begonia:wściekła/y::wściekła/y:

......ma ktoras z was kwiatka begonie?bo ja mam stala mi na parapecie,ale postawilam ja w miejscu niedostepnym od slonca i niewiem,caly czas cos nie tak z nia,kwiatki ok ze przekwitaja ale liscie mi schna:wściekła/y::wściekła/y:
tak samo ten fiolek alpejski jak postawilam n aoknie a tam duzo slonca padalo to mi kwiatki opadaly i teraz go postawilam na mikrofali wysoko gdzie nie ma slonca ale kolo okna i widze ze ok jest,no ale co z ta moja begonia:wściekła/y::wściekła/y:
Ja nie pomoge mam jednego kwiatka w domu dracene juz zdychała ale ja przesadziałam obciełąm na łyso bo była wyschnieta i postawiłam na parapecie blisko kompa gdzie kłade łape -wkurza mnie tam strasznie ale to było zamierzone bo przynajmniej pamietam zeby ja podlac chociaz raz na 2 tyg:sorry:

My wróciłysmy po 2godzinnej włuczedze byłam na solarium 5 min bo pierwszy raz od 2 lat.Polezałam posłuchałam muzy ach jak mi tego barkowało:happy::happy::happy:Pózniej poszłam z pędrakiem do parku pochustała sie i zasneła a mama buszowała po sklepach:-D:-D:-D
Larvunia to dałas czadu z tym prasowaniem heheh ja lubie prasowac ale nie prasuje bo szkoda mi zycia na takie duperele i prasuje jak musze a tak to koszulki wieszam na wieszakach i sa niepogniecione(w miare):-D:-D:-DNo leniwe babsko jestem nie ukrywam

A i dziekujemy za pochwałki naszego avatra:)

Ostatnia edycja:
kochane a ja teraz z wami bede jeszcze czesciej:-)bo teraz mam neta na 2 kompy jednoczesnie:-)w koncu nie musze sie prosic mojego zeby mi dal dojsc do kompa he hehehehe:-)
dobra ide dalej prasowac,a potem mykam do sklepu kupic udka obiad jutro:-):-)

A my ze spaceru wlasnie wrocilismy, mlody szedl sam ponad 2 godziny padl pod blokiem i chcial juz na rece ale cale szczescie ze pod blokiem a nie w 2giej czesci wiochy bo niesc bym go nie chciala... wozka niechcialo mi sie z piwnicy targac dzis

no befatka ja tez dawno na solarium nie bylam... co do prasowania to ja mam zawsze zbyt pogniecione ciouchy azeby nie prasowac... :eek: chyba za bardzo mi pralka je wiruje... zle ustawiam moze :sorry:

marzenka to tak jak ja teraz masz, ja tez na dwa kompy, tzn moj ma kompa a ja lapka :-p

dobra pedze kolacyjke montowac, dzis mlody je buleczke z szyneczka + herbatke owocowa. Dzis dzien bez butli na noc... zobaczymy jak mi pojdzie

hello,my tez po spacerku bylam wbiedronce kupilam fajne plastikowe pudlo taki jakby kuferek na zabawki super i za 15 zeta :tak::tak:
mlodzik juz wykapany i obciety :tak::tak: zjadl pol kanapki z wedlina i teraz bawi sie autami

ide bo musze hance wloski umyc :-):-)

a ja tez nie prasuje nie chce mi sie :-D:-D

fajnie wam ze macie 2 kompy my tylko jeden stacjonarny i na 3 osoby :tak::tak:

dziewczyny meldujemy się już w domku!!!!!!!!!!!!!! będę miała więcej czasu to was poczytam. u nas już dobrze byliśmy nawet na spacerku.pozdrawiam

dziewczyny meldujemy się już w domku!!!!!!!!!!!!!! będę miała więcej czasu to was poczytam. u nas już dobrze byliśmy nawet na spacerku.pozdrawiam

Hej !!! no super ze jestescie juz w domu zdrowi....
a co to bylo malutkiemu ze musieliscie isc do szpitala??

pozdrawiam !!!:-):-)

reklama
a ja nic nie zrobilam,maly mi dopiero zasnal plakal caly czas az w koncu dalam mu tego czopka i spi,a ja teraz szybko sprzatc bede bo jutro raczej nie bedzie mi sie chcialo zranca.dobranoc

Do góry