cześć dziewczynki:-)
wiecie co CHCE URLOPU!!!![]()
no w koncu zajrzala..
juz myslalam ze wpadne i dupsko zleje !!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczynki:-)
wiecie co CHCE URLOPU!!!![]()
wiecieco, czasami mam wrazenie jakbym dziennik pisala jakis tutaj![]()
![]()
Dziendobry
Witam miłe Panie.
Larvunia to miałas nockemłodemu sie poprzestawiało heheh.Mojej tez zasneła mi wczoraj zaraz po 7ej i obudziła sie o 10,30 i szalała do 1ej.Ja sie obudziłam o 9,30 a ona dalej komara cieła.Na spiocha zniosłam ja na dół i sie troche rozbudziła a dopiero po jakis 10minutach jak tate usłyszała.Wyrodna matka jestem nie pozwalam dziecku spac hehehe
Gonie jakies sniadanie zrobic jeszcze sie odezwe.A pózniej ide na solarium z przyszła bratowa
Czesc Beti fajnie ze juz jestes
Marzenka własnie jak Dawidek??
Magda ja cie podziwiam kobieto 6 rano na nogach to nie dla mnie
Taaa dopiero sniadanko najpierw baiłysmy sie z tata i takie tam.A i u mnie jest godzina wczesniej niz u Was jak u mnie 10 to u Was 11ty dopiero sniadanko he he
ale ci fajnie na solar sie wybierasz mnie tez by sie przydalo....
Taaa dopiero sniadanko najpierw baiłysmy sie z tata i takie tam.A i u mnie jest godzina wczesniej niz u Was jak u mnie 10 to u Was 11
Teraz Jacol pszedł spac a ja jem sniadanie i dzieciuch mi wyzera z taleza
Bluzeczka fajna i dobrej firmy my tez mamy duzo ubran z Next'a