cześć dziewczynki:-)
wiecie co CHCE URLOPU!!!
no w koncu zajrzala..
juz myslalam ze wpadne i dupsko zleje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczynki:-)
wiecie co CHCE URLOPU!!!
wiecieco, czasami mam wrazenie jakbym dziennik pisala jakis tutaj
Dziendobry
Witam miłe Panie.
Larvunia to miałas nockemłodemu sie poprzestawiało heheh.Mojej tez zasneła mi wczoraj zaraz po 7ej i obudziła sie o 10,30 i szalała do 1ej.Ja sie obudziłam o 9,30 a ona dalej komara cieła.Na spiocha zniosłam ja na dół i sie troche rozbudziła a dopiero po jakis 10minutach jak tate usłyszała.Wyrodna matka jestem nie pozwalam dziecku spac hehehe
Gonie jakies sniadanie zrobic jeszcze sie odezwe.A pózniej ide na solarium z przyszła bratowa
Czesc Beti fajnie ze juz jestes
Marzenka własnie jak Dawidek??
Magda ja cie podziwiam kobieto 6 rano na nogach to nie dla mnie
Taaa dopiero sniadanko najpierw baiłysmy sie z tata i takie tam.A i u mnie jest godzina wczesniej niz u Was jak u mnie 10 to u Was 11ty dopiero sniadanko he he
ale ci fajnie na solar sie wybierasz mnie tez by sie przydalo....
Taaa dopiero sniadanko najpierw baiłysmy sie z tata i takie tam.A i u mnie jest godzina wczesniej niz u Was jak u mnie 10 to u Was 11
Teraz Jacol pszedł spac a ja jem sniadanie i dzieciuch mi wyzera z taleza
Bluzeczka fajna i dobrej firmy my tez mamy duzo ubran z Next'a