reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dziendobry
Witam miłe Panie.
Larvunia to miałas nocke:szok::szok:młodemu sie poprzestawiało heheh.Mojej tez zasneła mi wczoraj zaraz po 7ej i obudziła sie o 10,30 i szalała do 1ej.Ja sie obudziłam o 9,30 a ona dalej komara cieła.Na spiocha zniosłam ja na dół i sie troche rozbudziła a dopiero po jakis 10minutach jak tate usłyszała.Wyrodna matka jestem nie pozwalam dziecku spac hehehe
Gonie jakies sniadanie zrobic jeszcze sie odezwe.A pózniej ide na solarium z przyszła bratowa :-D:-D:-D
Czesc Beti fajnie ze juz jestes
Marzenka własnie jak Dawidek??
Magda ja cie podziwiam kobieto 6 rano na nogach to nie dla mnie

Dziendobry
Witam miłe Panie.
Larvunia to miałas nocke:szok::szok:młodemu sie poprzestawiało heheh.Mojej tez zasneła mi wczoraj zaraz po 7ej i obudziła sie o 10,30 i szalała do 1ej.Ja sie obudziłam o 9,30 a ona dalej komara cieła.Na spiocha zniosłam ja na dół i sie troche rozbudziła a dopiero po jakis 10minutach jak tate usłyszała.Wyrodna matka jestem nie pozwalam dziecku spac hehehe
Gonie jakies sniadanie zrobic jeszcze sie odezwe.A pózniej ide na solarium z przyszła bratowa :-D:-D:-D
Czesc Beti fajnie ze juz jestes
Marzenka własnie jak Dawidek??
Magda ja cie podziwiam kobieto 6 rano na nogach to nie dla mnie

ty dopiero sniadanko he he

nie nie ja nie wstaje o 6 :no::no:
leze sobie do 7 a potem juz musze wyjsc uszykowac mloda do przedszkola bo przed 8 wychodzi :tak::tak:..
no i wtedy juz latam i robie co trzeba w domu :-)

ale ci fajnie na solar sie wybierasz mnie tez by sie przydalo....

beti no w koncu:-D
pewnie juz zmeczona jestes ta harowka:-):-)no ale niestety tak jest jak sie jest na swoim:-)
mi sie marzy salon kosmetyczny ale czy mi wypali to nie mam pojecia,teraz juz bym miala 2 semetry za soba :-(no ale dzidzia jest :-)
dawidek widze ze z gardelkiem lepiej,ale kaszle mi nawet sie zastanawiam czy nie bardziej.tylko przewaznie wtedy jak pije mleczko albo herbatke i za lapczywie polyka to wtedy wpadnie mu gdzie nie trzeba:zawstydzona/y:
wlasnie go przemylismy i sobie lezy golym cialkiem na naszym duzym lozu i taki cichutki:-)pupa mu sie opala:-)
w nocy nic sie nie dzialo.budzil sie na jedzonko tylko,no ale martwi mnie to ze jak zawsze jadl 120ml to teraz tak 90ml albo nawet 60ml,takze mniej mi je oby mi tylko nie schudl.moje mleczko jzu czeka na niego i dzis chce zobaczyc czy tez zje wszytsko od razu bo jesli tak tzn ze bardziej mu smakuje:-)
przez noc nie sciagalam a widze ze mleczko geste i tluste troszku.
madzia bluzeczka za 1 zl no szok hehe,ja bym sie musiala wybrac gdzies do lumpka bo malemu wszytskie spiochy do wora spakowalam.kurde za male wszystkie,no i teraz mam dylemat co mu tu ubierac na nozki jak jest chlodno ,co gorsza nawet z pajacykow juz wyrosl,
tak wogule to ja juz niewiem co ztymi odparzeniami.bo jemu skora schodzi i ma tam czerowne,tyleczek bardzo ladnie wyglada ale ten przod nie bardzo.moze wiecej go musze z gola pupa zostawiac bo w pampersie mu sie tam wszytsko gotuje,a to pewnie tez od moczu.
a tak wogule pediatra przepisala jakis lek na ten pepek i widze ze juz ledwo co sie trzyma:-)pomaga:-)
madzia mowisz ze ladnie dzis,ja chyba malego wystawie na balkon,wloze do wozeczka i bedzie mial git.:tak:

moje chlopy se zasypiaja:szok:
a ja jzu sie przyzwyczailam do nocnego wstawania,chodze zmeczona w dzien ale niechce mi sie spac.
oj widze ze nawet wiatru nie ma ,bo drzewka sie nawet nie kolysza:sorry:
a ja pranie wstawilam,zupke na obiad mam z wczoraj jeszcze,zamierzam sciagnac mleczko przed obiadem i sobie tez zjem :-)oj juz nie pamietam co to znaczy normalny obiad;-)

ty dopiero sniadanko he he

ale ci fajnie na solar sie wybierasz mnie tez by sie przydalo....
Taaa dopiero sniadanko najpierw baiłysmy sie z tata i takie tam.A i u mnie jest godzina wczesniej niz u Was jak u mnie 10 to u Was 11
Teraz Jacol pszedł spac a ja jem sniadanie i dzieciuch mi wyzera z taleza :-D:-D

Bluzeczka fajna i dobrej firmy my tez mamy duzo ubran z Next'a

Taaa dopiero sniadanko najpierw baiłysmy sie z tata i takie tam.A i u mnie jest godzina wczesniej niz u Was jak u mnie 10 to u Was 11
Teraz Jacol pszedł spac a ja jem sniadanie i dzieciuch mi wyzera z taleza :-D:-D

Bluzeczka fajna i dobrej firmy my tez mamy duzo ubran z Next'a

wiem wiem ze u was godzinka do tylu :tak::tak:
fajnie powiedzialas dzieciuch :-D:-D pewnie glodna a co dobrego jecie??

ja zaraz ide pyrki wstawiac bo glodna jestem juz :-D:-D

reklama
Grillowana bułeczke z szynka serem ,cebulka i kabanosa podgrzałam takiego długiego bo wiem ze kumpelke do talerza bede miała.No i oczywiscie ogórek kiszony bo my obie swirujemy jak widzimy ogóry:-D:-D:-D

Do góry