reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nawet deski nie tknelam :sorry2: ale musze isc klatke posprzatac... jejku znowu z miesiac nie sprzatalam piachu tam jak nie wiem.. dobra bede pozniej :sorry2:

Future przy karmieniu cycem jadlam wszystko co mialam w lodowce akurat, bez wydziwnien, oczywiscie ograniczajac przyprawy i napoje gazowane ;-)

reklama
no net tez pasuje :-D madzia to jednak lubisz ubrania kupowac hehe
ja prawie cala zime w sukienkach dzianinowych smigam bo nienawidze zakladac rajstop pod jeansy, trafia mnie a samych nosic nie moge bo mi strasznie nogi marzna i od razu lapie mnie rwa kulszowa:dry:
ale sukienek i spodnic to ja mam cala kolekcje uwielbiam nosic je latem ale to sa nabytki wieloletnie
future no jednak nie jestem sama z tymi moimi bzikami:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na szczescie mam spokoj z myciem klatki jest firma ktora to robi we wtorki :tak::tak:

future dobre dobre z listonoszem baby :-D mezus by ci dal :-D
jaka zupke robisz??

dobra ja sie zbieram ide cos porobic albo poudawac chociaz ze robie :-D:happy2:

Pa...

Madzia!

robie krupnik dzisiaj.

aha i mam anty bzika: nienawidze brwi wyrywać! dlugo tego nie robie, dopiero ja widac mocniej, bo nienawidze, boli mnie to jak nie wiem. depiluje woskiej okolice bikini i tak nie boli jak brwi. ble......

no niezle jestesmy bziki.
ja lubie sukienki kopertowe latem i wiosna, ale jak sie ladnie czuje, bo jak mi gdzies wystaje, to wskakuje w lniane spodnie i moge cale lato w nich.

a wiecie na co mam najwiejszego bzika? chyba na Helenke. nic już sie nie liczy, tylko ona... ale to chyba normalne?

no i uwielbiam jeszcze tuniki

w miedzyczasie obralam ziemniaki i lece robić schaboszczaki :tak:

Hejka z rana :-)
Ja mam cos ok 164cm chociaz zaraz po ciazy miałam 162 dziwne ale chyba mi sie kregosłup duzo skrzywił/osiadł czy jak to nazwac :blink:Dziwna jestem i Waze 56 w porywach do 59
A marze o 54 z przed ciązy :) i rozmiarze 36 aktualnie 40Masakra .W 36 to raczej juz nigdy sie nie wbije bo mi sie bioderka rozrosły:-(
Bzika to mam chyba na punkcie świeczek i gratów do domu typu kubki ,kieliszki itd
oki lece bo mnie mój z kompa wygania a w ogóle to juz 11,20 a ja dalej w szlafroku
Miłego dnia laseczki ściskam wszystkie i do napisania

Ale tu dziś wesoło i gwarnie jak na targu :p

Ja od rana sprzątałam chałupke. Wszystko już lśni. Spagetti bolonese czeka, makaron ugotowany.
Młoda wcina marchewkę i ogląda Kubusia Puchatka i Hefalumpy;)

No a ja, kawusie dopijam i jeszcze jedno pranko do powieszenia i rilax.

Ladnie świeci słoneczko. Po obiedzie spacerek zaliczymy.

Łóżko się sprawuje super. Marzenka, kupiłam używane za 150zl :) Mloda śpi wkońcu odpukać 2gą noc sama. I nie wędruje do nas. Wiec...oby tak dalej.

Mykam...

Miłego dnia!

reklama
Do góry